ANNONS

Brrrr….snart är det dags! 

/

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes. 

Hej mina vänner! 

Jag hinner ingenting! Förlåt min vän….men det är otroligt mycket just nu. Skulle ju visat bilder men hann inte redigera klart allting. Mitt lilla cafe ska ju öppnas imorgon och jag har verkligen så mycket att göra. Jag bakar samtidigt som jag måste fladdra iväg och hämta mer utemöbler och lösa sånt som man glömt eller missat.

Imorgon är vi 4 st på Kaffestugan. Tony, jag, Elliot och min kompis Anna ska rodda skeppet imorgon. Det verkar bli en hel del folk så vi förbereder oss när det är första dagen o allt. Det kommer ett sällskap på 12-15 personer vid kl 11 imorgon redan. Voi voi….ska jag vara rädd? Imorgon vet vi.


Jag började dagen med att åka o handla, sen tog jag en powerwalk. Precis vad jag behövde, rensa skallen lite och bara gå ur mig massa stresshormoner.


Hade världens skönaste väst på mig. Så skön var den. Höll bra emot blåst och kyla så den är perfekt på mina promenader. Har letat länge efter en som inte är för tjock, den ska inte vara som en tänkväst liksom. Denna ser ut som täckväst men är tunnare. Supernöjd. Träningsväst (


På dagen sen fick jag släppa bakningen en stund, ta en dusch och äta lunch med min karl. Vi pratar inte så mycket annat än Kaffestuga nu. Han är lika engagerad som jag och jag är så tacksam för det, jag är glad att jag inte är ensam i alla beslut och allt roddande, VERKLIGEN! ❤️

Nu har vi just varit ut med borden och stolarna. Nu förbi affären och hämta ut plastglas som jag beställt så man kan dricka frappuchino i Kaffestugan.

Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00