ANNONS

I bilen med morgonrock

/

Den här bilden får tala sitt tydliga språk. Haha….

Detta är jag kl 05.30 i morse. Jag sitter i min morgonrock i bilen och är på väg hem till mamma då kanelen tog slut mitt i bullbakandet! Det får ju bara inte hända! Hade jag blivit stoppad av polisen hade de nog fått sig ett gott skratt. Röda faran brillorna och hängnassar i en morgonrock. Jag hade i alla fall trosor på mig.

Behöver jag säga att jag är trött?

Åh herreminjee hörni! Vi visste ju inte vad vi hade att vänta oss…. ALLS. Jag gick upp och bakade kl 04 i morse och har sen dess hållit igång. Det var fart från start i Kaffestugan. Överlycklig är jag som hade fina Anna och Elliot till vår hjälp, vad hade vi gjort annars? För när klockan slog 10 kom de första gästerna. Vi hade fullt hus hela tiden och räknade till att vi hade ca 150 besökare!!!!! Kan ni fatta?! I lilla Kaffestugan liksom! Anna som är stor vana från både cafe och restaurang sa att det var helt galet. Men vet ni?! INGET tog slut! Hur lycklig är jag över det? Å inget gick åt helvete heller som jag så mycket befarat…. Vi har haft så fantastiska gäster hela dagen och det har varit väldigt mysigt alltihopa.

Anna gav oss lite tips och trix på vad vi kunde tänka på, sen har vi verkligen lärt oss ett och annat om hur vi ska förbereda osv. Det är otroligt svårt när man aldrig gjort det innan…så det enda vi kan göra är att ”go with the flow”. Bara köra och göra det bästa vi kan. Imorgon är det jag och Tony, sen kommer mamma och hjälper till. Vi måste ha hjälp om det är som det var idag. Crazy banana tammetusan!

Ena Håbo tidningens Bengt var på Kaffestugan idag och fikade, han hade skrivit lite och tagit bilder. Artikeln och bilderna hittar du här.

Hörni, nu ska jag baka lite till. Sen blir det tidig kväll för mig med förhoppningsvis massa sömn innan vi ska på’t igen imorgon.

Kram Nina

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00