ANNONS

Hjälp – var ska vi resa? 

/

Halloj! 

Hemma i soffan med tända ljus. Riktigt mysigt. Fått massor gjort idag. Har köpt lite hyllor och grejer till Kaffestugan för att underlätta all disk som blir. Källsortering som jag kallar det. Sen hittade jag en fin klänning till Elliots student. Jag resonerar som så, jag köper några….sen väljer jag den jag vill ha samma dag. De andra får fungera som fina sommarklänningsr då.


Känner mig inte ens trött vilket är riktigt märkligt. Det är sent för att vara mig…men det är nu min ”vara-vaken-normala-tider” period börjar. Så lyxigt!!! Hejdå vinter och sova när alla andra tar kväll….


Efter div hyllköp hann vi lajja loss bland kullarna som vi kallar det. Säger bara AJ. Skulle jag göra alla konster som den här lille herr’n gör så skulle jag bryta alla ben i kroppen tror jag. Herreminjeee så smidiga och tåliga de är i den här åldern?! Värre i 44 årsålder… Jag har träningsvärk idag så jag knappt kan röra mig. Haha… Då tränade jag lätt, alltså extremt lätt igår.


Jag måste bara dela med mig av det här. Inte sponsrad eller nåt men fifan så bra initiativ. Tänkte jag ville tipsa dig också. Barnpornografi måste få ett slut, finns inget så vidrigt i hela världen som det.


Hörni, missade ju skriva det på bloggen. Men det är ju för tusan chokladbollens dag idag! Kanske är du inte jättesugen på att ställa dig och baka en chokladbollstårta mitt i natten. Men…här är min chokladbollstårta som jag gjorde till Theddes kalas i mars. Smakar verkligen delicato.

Åh, apropå handla på IKEA idag. Så glad….hittade äntligen en lösning på hur vi ska lösa platsbristen av alla köksmaskiner och skafferivaror här hemma. Ibland är det som en liten snilleblixt som poppar upp i skallen. Nu återstår bara att se om det blir som man tänkt och sett i skallen? Visar er sen såklart!


Hörni, ni som reser mer än jag. (Ja jag var utomlands senast jan 2013.) Ja tyvärr så begränsar min flygrädsla mig såpass mycket så att jag faktiskt undviker att resa utomlands. Senast häromdagen tackade jag nej till en samarbetsförfrågan som handlade om att delvis flyga. Så illa är det.

Men nu har jag o Tony bestämt oss för att vi ska resa utomlands i höst. Brrrr….får pirr i skinkorna bara jag skriver det. Jag nämnde ju det här på bloggen också. Jag fyller nämligen 45 i augusti och med tanke på att jag kommer att jobba varje helg fram till i mitten av september så blir det inget firande av det. Så, firandet får bli med en utlandsresa. Men nu till vårt dilemma. Jag vill inte flyga så långt. Det är stor skillnad på att flyga 6 timmar emot att bara flyga 4 t ex. Så då har vi siktat in oss på Mallorca eller Kreta. Men vi som är helt novis på utlandsresandet har så dålig koll. Jag tänkte jag skulle fråga er reseproffs? Vad ska vi välja? Det är alltså i slutet av september början av oktober. Vad tror ni är bäst? Har ni varit på Kreta eller Mallorca? Finns det andra resmål som är fina, soliga och varma i sep-okt som ligger ca 4 timmars flygtid härifrån. Bomba gärna med förslag!

Nä, nu MÅSTE jag försöka varva ned här! Imorgon är det vardag som vanligt och Milo ska tillbaka till skolan.

Såg att det dök upp funderingar om bakning hemma med mask och grejer. Nej, bakar inte det som ska till Kaffestugan hemma…bakar i min väns godkända restaurang & bak-kök.

Ha nu en fin kväll hörni!

Kram Nina

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00