ANNONS

ÄNTLIGEN

/

Halloj!

Typ mitt i natten för mig detta. Det blev sent ikväll. Ni förstår att min bil….den har varit stillastående hur länge som helst. Den gick inte igenom besiktningen nämligen. Vi blev lite fundersamma om det var värt att lägga pengar på gamla Bettis eller om vi skulle köpa en ny till mig?

Men jag tänker lite såhär. Det är en bra bil även om den är gammal. Trygg att åka i och startar alltid. Dessutom var det inte längesen som Elliot tog körkort och då kan han också puttra runt i den. Så jag ville inte skiljas från den ännu….utan lät tillslut Tonys pappa fixa den. Tänkte på det han på besiktningen sa: ”Det här är en riktigt bra familjebil, kostar det inte mer att fixa den än vad bilen är värd tycker jag du ska göra det”. Så så fick det bli…


Som han har fixat och trixat med bilen alltså? Svärfar är panchis och en riktig hejare på att laga bilar så det var ju perfekt för oss. Nu är allt fixat och imorgon ska jag besikta henne igen. Håll tummarna! Kanske får vi nåt år till ihop jag och Bettis!


Milo var kvar hos svärisarna medan jag åkte in och köpte de sista reservdelarna till bilen. Sen köpte vi med oss mat och lagade en god fiskgratäng, den ska ni få recept på imorgon. Var så mysigt att sitta ute i solen och äta.


I morse startade jag återigen dagen med prommis. Gick upp i ottan innan Tony skulle till jobbet. Har kommit lite längre än halvvägs på Agneta Sjödins bok ”En kvinnas resa”.


När jag kom tillbaka så gick jag in i vårt mysiga uterum och bara njöt. Jag har fixat nya madrasser till sängen.


Blev så inbjudande och du kan ju bara gissa hur mysigt det är att ligga här med någon vägg lite öppen med vinden i gardinerna och fågelkvitter utanför.

Nä, nu ska jag kolla reprisen av Sommar med Ernst, löööööööööve it! ❤️❤️❤️

Ha en fin kväll.

Kram Nina

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00