Så impad av honom! 

Morning! ☀️

Idag kör vi Kaffestugan, sen hem o packa för att dra till Ullared imorgon. Åh, längtar till vi är ute på vägarna med husbilen. Jag älskar husbilslivet. Haha….tänk om någon sagt det till mig som 30 åring, då hade jag gapflabbat. Snacka om att saker i livet förändras. Ingenting är ristat i sten.Igår byggde vi en inhägnad till vår ingång i Kaffestugan. Detta gör att vi har mycket mer plats ”bakom kulisserna”. När jag dka preppa ett bakverk, när disken blir för stor osv. Förr har detta stått till allmän beskådan, men nu så har vi byggt in det lite fint. Det är mycket man kan göra med lite lastpallar. Plantskolan står för blommorna som hänger utanför! Blev såååå fint!


Milo ute i fiket innan vi öppnade. Han fick frukost nr 2 då.


Underbara Kaffestugan! Nu är det ”bara” 8 helger kvar, sen stänger vi för höst och vinter. Känns nästan konstigt att vi inte ska ha det öppet sedan….


Ämen kolla in hängmattan (<länk)? Den är såååå fin! Det är jättemånga som besöker oss som undrar var den är ifrån? Jag har låtit lappen hänga kvar men man kanske inte tänker på det när man ligger i den. Denna är från Odd Molly och det är Annelie på Inreda.com som har den. OBS: just nu är den nedsatt i pris så vill du köpa en hängmatta som är så snygg som man svimmar med hög kvalité svänger du in där.


Vet ni vad min karl gjorde igår? Han sprang hem från Kaffestugan. Det är precis en mil hem till oss. Han har aldrig sprungit så långt och jag är såååå impad av honom. Han gjorde det dessutom på 54 min. Som Tony sa när han kom hem: ”Riktigt bra för att vara en tjockis som mig”. Han har självironi min karl.

Han började sin viktresa innan jul, nu har han gått ner 20 kilo. Han har ätit mindre portioner, skurit ner på kolhydrater och sen bara gottis en dag på helgen, ibland 2.

Han tränar styrketräning hemma eller ute i trädgården, sen springer han typ 3 dagar i veckan. Nu har vi skaffat oss träningskort som vi ska börja utnyttja efter semestrarna.

Som sagt, sååå impad! ❤️

Hepp, nu ska jag börja göra mig i ordning för en dag i Kaffestugan igen. Förresten, du hittar Kaffestugan på Facebook (<länk) och på Instagram (<länk). 

Ha en mysig söndag nu så hörs vi sen!

Kram Nina

  1. Lena skriver:

    Såååå fint ni har det i kaffestugan
    Var hittar ni alla lastpallar
    Kram till bästa bloggerskan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..