Är det fasad?

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes.

Idag är det verkligen känslan av semester. Vi har just ätit frukost fast klockan redan är 12 på dagen. Galet härligt!

Nåväl, så jäkla härligt har det väl inte varit just den här morgonen. Har nämligen rykt ihop med Tony 2 gånger redan….haha! 😂 Jag PMS ( å då blir jag dum i huvet) och han dum i huvet. Typ så…. Som tur är så brukar det gå över rätt snabbt tack och lov. Dock så gillar jag att skriva som det verkligen är ibland, visst hade jag ju kunnat utelämna just det men jag tror i ärlighetens namn inte att det finns så många par som aldrig ryker ihop? Å i så fall…. hur gör de? Är det ens möjligt liksom? Är det ens bra? Rensa luft borde vara bra väl? Är det en fasad? Vill man inte erkänna att man bråkar för andra?

Kan tänka mig att semestertider är just en ryka ihop period också. Man är på varandra hela tiden och det börjar bli små friktioner här och var. Inget konstigt alls liksom. Det e bara te och ryka ihop så spån o plankor flyger, då rensas luften så härligt ju.

Hörni, när hela familjen vaknat i morse klädde vi på oss och stack ut på en låååååång promenad. Vi var ute i över en timma.

Milo på sin cykel. Vi brukar fixa en pinne som vi puttar på fart med så när han ledsnar kan han sitta och filosofera på sin cykel.


En bit kvar här. Så jäkla nöjd med sig själv med en lång runda dessutom!

Hade mitt fina träningslinne på mig idag. Såg att det fanns lite dåligt med storlekar kvar nu men det finns andra schyssta

Efter promenaden stretchade jag lite, andades ner i magen. Tog en snabbdusch för jag kände mig så svettig och äcklig sen hoppade jag i baddräkten och vidare ner i poolen. Milo följde med i med cyklop och hela baletten.

"Mamma, vad mysigt vi har. Ett morgondopp, så himla skönt".

Han lär mig fasen att njuta av här och nu.


Nu sitter vi fortfarande här och njuter av frukost. Med Schäringer och Mannheimer podden spelandes i bakgrunden.

Milo har plockat fram lite gamla leksaker. Sina Nerfvapen och fingerboards. Alltså…. så jäkla härligt! Det känns som om han liksom kollat youtube och spelat fotboll så mycket så nu blev det kul att både leka med gamla leksaker och pyssla. Pyssla är något han vill göra massor nu också. Har köpt lite bra pysselböcker till han. Bl a en bok med korsord för barn. Den ÄLSKADE han.

Hörni! Ni måste hjälpa mig med tips på hur jag ska få min katt och sluta håra så mycket! Alltså, vi drunknar i katthår. Hon får äta både blötmat och torrfoder…. men kan hon ha nån brist? Jag blir knäpp…. hår ÖVERALLT. Vita dessutom! Har väl köpt 147 klädvårdsrullar nu men det tar ju aldrig slut. I morse badade jag henne i handfatet men måste man borsta henne efteråt också? Nä, ge mig tips! 🙏🏻

Nu ska jag lägga mig på utesoffan här och vila lite. Sen far vi mot Katrineholm och ska kolla husvagn. 😀

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
6 years ago

Kan väl inte komma som en surprise att katter hårar och speciellt vita katters hår som syns extra bra. Bara gilla läget eller skaffa hårlös katt. På möbler kan du ta en plasthandske och dra med handen, funkar bättre än tejprullar.

niinis
niinis
Reply to  Katarina
6 years ago

Nej men alltså, hon hårar inte normalt! Jag har ju haft katt i hela mitt liv…så jag vet hur de brukar håra. Men detta är nästan absurt.

Åsa
Åsa
6 years ago

Vi har också en megahårande katt. Vi har alltid haft katt och ingen har hårat så mycket som den vi har nu, han är som en utblommad maskros:-). Vi fick rådet att köpa en sk. ”furminator”, en kam som speciellt får bort underhåren och den fungerar jättebra, några drag och den är full. Ett extra plus är att han älskar kammen och kurrar ljudligt varje gång man kammar honom:-)

niinis
niinis
Reply to  Åsa
6 years ago

Åh tack för tips! Den ska jag åka och köpa direkt imorgon! Haha…. bra förklaring med maskrosen.

J
J
6 years ago

Kan det vara en hormonomställning efter kastreringen? Kanske fråga veterinären om råd? Det är skitjobbigt med hår överallt men jag har tur att min hårar inte katastrofmycket. Dela gärna med dig om du hittar ngn lösning? Ha det så bra!!

niinis
niinis
Reply to  J
6 years ago

Ja jag vet inte, för det bara yr om katten alltså. Svarta kläder på sig, ja då går man inte i närheten av henne.

Självklart delar jag med mig om jag hittar något!

J
J
Reply to  niinis
6 years ago

Har en bättre borste än Furminator ska kolla när jag kommer hem. Har båda o den jag menar är överlägset bättre…..återkommer.

Anna
Anna
6 years ago

Skaffa en Furminator borste så får du med allt det lösa håret o underhullet.
Borsta regelbundet så brukar det bli bättre. Är hon ute hjälper det ju oxå att hitta fästingarna.
Lycka till med fina missen

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Tack, den sär mojängen verkar bra eftersom fler tipsat om den!

Sara
Sara
6 years ago

De håras mer på sommaren, vinterpälsen ska bort? Vet ej, jag är ingen kattexpert! Men har samma problem och vi har TVÅ missar. Som tur är iaf den ene ute ganska mycket nu men det är jobbigt med allt hår på möbler, kuddar och plädar….känns liksom aldrig riktigt rent. Tror jag ska prova en furminator jag me!

Nästa inlägg

5 viktiga tips när du bakar jäsbröd

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x