ANNONS

Veckomatsedel

/

MÅNDAG

Grillad honungslime kyckling med ananassalsa, 4 pers.

4 kycklingfiléer
4 lime
0,75 dl olivolja
0,5 dl färsk koriander
2 msk honung
flingsalt
4 dl hackad ananas
1 avocado hackad
1/2 skivad rödlök
Svart peppar
Gör såhär:
1) Gör marinad. I en stor skål, blanda olivolja, koriander (spara lite till salsan), saften av 3!!! lime, honung och salt.
2) Lägg i kycklingfiléerna och låt marinera i kylen i minst 3 timmar.
3) Stek kycklingen i stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta. Testa genom att skära en skåra i kycklingen, kommer de ur genomskinlig vätska är de klara.
4) I en annan skål blandar du ananas, avocado, rödlök, koriander och saften av 1 lime. Häll salsan över kycklingfiléerna. Servera med ris.

TISDAG

Chipotle Lax med ananas/avokado salsa

ONSDAG

Niiinis Chili Con Carne

TORSDAG

Pasta Carbonara Leggera

FREDAG

Fläskfilégryta

HELGGOTTIS

Brownie med snöbollar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00