”Vagnhild” fick en kjol

Morning! ☀️

Vi vaknar upp till ett soligt Rullsand, ÄNTLIGEN! Det har ju inte varit så fett mycket av den varan….

Förmodligen blir vi kvar en natt till. Bara lite mys och häng här är semester nog. Barnen lajjar och springer mellan husvagnar och husbilar och jag blir alldeles varm i hjärtat av det. Vi håller som bäst på att plantera minnen i deras små huvuden. Vet ni att jag blir alldeles lycklig i hjärtat av det, att jag kan påverka hans barndom och hans minnen…. fint ju.


Bajsbruna, senapsgula och vita ”Vagnhild”. Nä, den här damen har ju inte färgerna med sig så att säga. Det är som hon fått färgerna som blev över liksom. Typ…. Ja här har vi nån gul sörja och lite brunt, vi får väl slänga på det på den här gamla damen. Detta var säkert riktigt hett på 80 talet, idag…. not so much. Hon ska bli fin sen ”Vagnhild”. Hon ska kläs i fina färger och kommer se ut som ny när vi är klara med henne. Lilla hjärtat….


Igår var det dags att testa förtältet. När det ligger utspritt såhär tänker man väl att det aldrig kommer att gå. Vi kommer aldrig få ihop den. Men med svärisarna till hjälp var det nemas problemas. Förtältet är lite för långt för husvagnen men jag ska fråga mamma som är duktig på att sy om hon kan fixa det? Det syns inget på bilden här nedan men den är liksom längre på ena sidan.

Men titta så fint? ”Vagnhild” har fått en fin kjol! Förtältet ser helt sprillans nytt ut. Inga skavanker eller smuts what so ever!

Vi firade det hela med lite middag i det. Skitmysigt! Vi satt och pratade till långt in på natten. ❤️ ÄLSK på sånt!

Nu har vi just ätit frulle här och ska snart bege oss ner på stranden. Solen är fortfarande framme så vi passar på.

Hur har ni det i sommarsverige?! Berätta gärna! Vad gör ni? Semestrar ni nånstans eller jobbar ni?

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mikaela
mikaela
6 years ago

Här kommer en liten hälsning från Finland. Jag halkade in på din blogg för några månader sedan och gillar den Just nu ligger jag på en filt på gräsmattan och tittar på allt som borde göras innan man ska på jobb om några dagar. Suckade nåt om allt jobb men då sa min 8åriga dotter att vet du mamma….du behöver inte göra nåt om du inte vill. Klok dotter……så jag ligger kvar. Ingen sol men 20grader varmt och det är så skönt efter en kall, regnig och blåsig sommar. Vagnhild är ju helt underbar….en sån vill jag också ha

J
J
6 years ago

Om jag bara hade liite av din energi så herregud vad jag skulle hinna . Härligt att ni redan testar vad Vagnhild går för, ni ser ut att ha det UNDERBART! Kram från en läsare som äntligen givit sig till känna här inne ☺. Du är en av mina favvobloggare!

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
6 years ago

Åhh barndomsminnen…vi hade en ”kusin” till vagnhild på slutet av 80 talet. Så mkt minne och helt underbart. Ska bli spännande att följa förvandlingen av vagnhild

Zhanetta
6 years ago

Du ar underbar Nina och valdigt duktig! Kram och lycka till med Vagnhildens forvandling!

Ewa
Ewa
6 years ago

Hej vad mysigt ni ser ut att ha. Är uppväxt med husvagnssemester då mina föräldrar åkte runt hela sommaren med oss barn och jag älskade det. Nu har vi ingen husvagn och denna sommaren blir det väl inte så mycket resor då vi hämtade hem vår lilla Golden retriver valp förra veckan så vår tid går till att vara hemma med henne. Men det är nog så mysigt det. Ha det så bra på er semester kram Ewa.

niinis
niinis
Reply to  Ewa
6 years ago

Så glad jag blir att du minns din barndom och era husvagnsresor med värme. Det är precis så jag vill att mina barn också ska minnas sin barndom.

Men du, så himla mysigt med en liten valp. Åh, dom som är så söta. Lycka till med er vovve, berätta gärna hur det går.

Kramar

Nästa inlägg

Banankaka med mjölkchoklad i långpanna

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x