ANNONS

Erbjudande till dig!

/

Inlägget innehåller reklam och annonslänk för Glossybox.

Hörni, dags för ett toppenerbjudande till er! Detta går inte av för hackor så hoppas du ska bli glad.

Nu har du nämligen 20% rabatt på löpande prenumeration på Glossybox. Du vet den där söta lilla boxen med 5 skönhetsprodukter som dimper ned i brevlådan varje månad. Jag har hittat så många favoriter i dessa boxar alltså.

Budskapet på boxen var lite fyndigt ju.


Även när man öppnade boxen så var det samma budskap.

Hittade genast en ny favorit i denna läpprodukt. Så fin färg och den kommer vara grym när hösten kommer. Sådär matt och snygg! Penseln är grym, jag som är en riktig sucker för bra sminkpenslar. Rougen har jag tagit med mig hit på semestern och ska testa den….den såg ut att vara en riktigt fin färg!

Med rabattkoden NJULI20 får du 20% rabatt på löpande prenumeration! Missa inte detta för bövelen. Giltigt t.o.m 9 augusti så skynda fynda! Klicka dig in här där du kan ta för dig av erbjudandet, glöm inte rabattkoden!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00