ANNONS

Husvagn ”flösch de luxe”

/

Jag håller ju på att renovera vår husvagn som vi döpt till ”Vagnhild”. Hittade något som man kan kalla husvagn ”flösch de luxe”. Alltså går det att få ”Vagnhild” såhär så flyttar jag nog in i den på heltid. Hittade alla bilder här!

Hur trevligt ser det inte ut här då? En liten förstukvist, korgstolen och den lilla blomman på altanen.

Här ser ni att det är en vagn, att den går att dra med bilen. Ämen ååååh, den är så söt alltså!


Här har vi hallen. Eller om man ska säga början av köket. Jag tänker att det finns ett bord undangömt någonstans som används när det ska ätas och mysas.

Kolla in drömköket? Ämen hur fint? Här finns tammefasen mer möjligheter till förvaring och köksskåp än det finns i mitt kök hemma. Wow säger jag bara!

Den där lilla dörren ut från köket går till toan. Där finns dusch också…. Ämen ser ni? Helt fantastiskt!

Sedan har vi sovloftet då. Någon bild på en säng hittade jag inte men jag kan ju bara tänka mig hur mysigt man kan få till det här! Drömmigt om du frågar mig?

Måste jag bygga om hela ”Vagnhild” nu? Haha….svårt att få henne att se ut såhär tror jag. Och hur ska jag ta det med Tony. Typ ”Eeeh Tony, jo jag tänkte vi skulle bygga om och till lite på Vagnhild, jag har lite bilder här….”. Tror ni det skulle bli poppis?

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00