Veckan är igång – MÅNDAGSLISTAN

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Celles.

Godmorgon alla härliga!

Måndag idag, lite moloket efter en underbar helg. Men man kan också vända på det och njuta av att man fått massa energi från härliga människor. Allt hänger på ens eget mindset, så är det ju! Gäller bara att alltid tänka i ”de rätta” banorna.

Tänkte kicka igång veckan med en måndagslista, missade ju att göra en fredagslista…då får det bli en måndagslista istället.

VAD SER DU FRAM EMOT DENNA VECKAN?

Jag ser fram emot onsdagen som är en röd dag och vi i familjen får vara lite lediga tillsammans igen.

SKA DU LAGA NÅGON HÄRLIG MAT DEN HÄR VECKAN?

Oj, jag sitter och finular på en ny veckomatsedel så det är inte spikat ännu. Men jag är väldigt sugen på någon tacosrätt.

HAR DU NÅGOT NYTT PÅ GÅNG DENNA VECKAN?

Ja det jag har verkligen. Dessa tavlor här ovan som jag tillverkat, älskar ”quotes” som har med det spirituella att göra. Gärna tänkvärt och något som jag själv kan försöka leva efter. Älskar dessa små påminnelser som finns runtomkring mig. Varje gång man tittar på tavlan så får det mig att tänka på det. Just den här tavlan här ovan etyder att allt är som det ska, lev i nuet i trygghet för allt är som det ska liksom. Har gjort flera olika budskap nu och dessa tavlor kommer att finnas till försäljning i min webshop ifall du också skulle vilja ha en.

NÄMN EN GREJ SOM DU VERKLIGEN VILL GÖRA SOM DU SKA TA DIG TID TILL.

Fortsätta jobba på min webshop. Allt tar sån otrolig tid bara, men jag hoppas få fart på den inom kort. Längtar verkligen.

VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?

Satt mest i soffan och slappade. Nattade Milo och sen kollade jag lite på TV, lite Youtube och sedan somnade jag nog och telefonen dunkade i pannan.

VAD SKA DU GÖRA IDAG?

Jobb jobb jobb. Har massor jag ska göra. Sen hämtar jag Milo, ska laga lite mat och njuta av lite kväll och sen hoppas jag komma i säng tidigt. Är sååå trött. Var till apoteket och bunkrade allergimedicin åt oss i morse och fick återigen bekräftat av farmaceuten att allergi gör en så otroligt trött. Missade ta min allergimedicin igår och är så sjukt sänkt idag…..man FÅR inte glömma men jag somnade ifrån.

VAD ÅT DU TILL FRUKOST I MORSE?

Jag åt havregrynsgröt med lågkalori äppelmos på. Så gott! Nyttigt är det med och man håller sig mätt ganska så länge. Till mellis, som jag ska göra alldeles strax, blir det 2 ägg och kaffe med havremjölk.

Luvtröja HÄR

HUR GÅR DU KLÄDD JUST NU?

Jag har på mig skönaste mysbyxorna och en supersköön luvtröja, var sååå kallt i morse när jag skulle ut och köra Milo till skolan. Skulle jag kunna så skulle jag nog alltid gå runt såhär. Älskar´t!

VILKEN TID VAKNAR DU PÅ MORGONEN?

Just nu när det är sommar så vaknar jag runt 6-7. Längre på helgerna….det är så ljuvligt och inte lika puckat som på vintrarna när jag vaknar kl 2-3 tiden. Länge leve sommaren!

NÄMN 3 LÅTAR SOM ÄR HÄRLIGA ATT LYSSNA PÅ PÅ MORGONEN?

  1. Bob Marley – ”Three little birds”
  2. The Mayries – ”Hey brother”
  3. Sara Farell – ”One kiss”

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
5 years ago

Hej. Tack för en underbar blogg där du delar med dig av livet . Jag älskar dina nya tavlor, så ska hålla utkik i din webshop. Vilken adress har den? Kram till dig

niinis
niinis
Reply to  Helen
5 years ago

Inte helt klart än, men kommer att dela med mig av allt här på bloggen sen när den är klar.

Nästa inlägg

70 årskalas och VLOGG

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x