Grattis till honom!

Hej finisar!

Kikar in såhär mitt i natten känns det som. Vi har varit ute på en spontanmiddag och firat lite. Idag blev det officiellt att Tony ska byta jobb, det gick ut ett massmejl på företaget och då kunde äntligen jag också berätta.

Jag är så glad för hans skull. Han förtjänar verkligen endast det bästa! Han är för det första den snällaste människan jag känner. Nu haglar superlativen, men en vackrare själ och snällare hjärta finns inte. Sedan är han så lojal – jag som arbetat som chef under några år kan verkligen känna att han är precis en sån anställd man ska ha på sitt företag.

Nu vågade han lyfta och kasta sig ut. Så härligt att ha fått följa honom på hans resa. När vi träffades för 15 år sen jobbade han som skyddsvakt på Arlanda. Jag minns att jag ofta pratade med honom om vikten att trivas med sitt arbete då man träffar arbetskamrater och sitt arbete mer än sin egen familj. Han trivdes inte alls….

Till slut gjorde han det…. han vågade lyfta. Började som säljare på JC. Mycket sämre betalt men han älskade det han gjorde. Han märkte att han gillade försäljning och började därefter som säljare på Dialect. Idag är han en toppsäljare på det företag han jobbat på de senaste 5 åren.

Men så var det dags att våga lyfta igen. Fortfarande inom försäljning men där han kan utvecklas ytterligare i nya områden.

Något Tony och jag alltid varit bra på är att pusha varandra att våga. Vi är grymma på att peppa varandra att våga ta de där obehagliga stegen utanför våra komfortabla zoner.

Spontanmiddag med Tony, Magnus och Gianni. En härliga italienare som jag tränat Theddes lag i innebandy ihop med!

Milo var hos kompis Anton och hängde så vi fick ha vuxenhäng.

Glömde ta bilder på själva maten men efterrätten kom vi alla ihåg att plocka fram kameran till. Kokosglass som var magiskt god. Tony tog en pannacotta och jag en sorbet.

Så mysig kväll verkligen! Nähä, nu klipper det i ögonen här.

Imorgon är det Sveriges nationaldag. Natti natti! ❤

Kram Nina

 1. Sofia skriver:

  Åh grattis till Tony.

 2. Minna skriver:

  Både du å Tony verkar så där äkta genomgoa

 3. Anna skriver:

  Åh, sååå fin jacka, vart ifrån??
  Grattis till Tony och nya jobbet:)

  1. Maria skriver:

   Undrar också vad det är för jacka , fin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..