Vagnhild på tur!

Morning alla härliga! ❤

Torsdag är här. Igår bestämde vi spontant att vi skulle åka iväg med Vagnhild. Syrrans man ska åka Vätternrundan och hela konkarongen följer med. Stora kidsen tar hand om huset och Majlis. Så bor du i krokarna av Mottala och Askersund kanske vi ses i helgen?

Älskar att åka iväg med vår Vagnhild, älskar verkligen husvagnslivet vilket jag verkligen aaaaaldrig trodde! Haha….jag har skrattat åt foppatofflor och likadana träningskläder. Idag ska jag åka och handla foppisar till Milo som vuxit ur sina. Kanske hittar jag några till mig också? Det eller träbulor….

Tänk vad man kan göra med lite färg, dekorplast, nånfilt och små inredningsdetaljer? Här trivs vi så galet bra verkligen! Tror att vi ska kosta på oss ordentliga bra madrasser också så att det blir sådär härligt skönt att sova. Grejen är att vi sover som små grisar i husvagnen så frågan är om man vågar fixa bättre säng? Då sover vi bort hela semestern….

Nä, nu ska jag jobba lite här. Sen blir det till att fixa med Vagnhild inför resan som går av stapeln imorgon.

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bloggande4barnsmamma
5 years ago

Å vad härligt! Vi kommer bo i husvagn hela sommaren! Ääälskar det!

niinis
niinis
Reply to  Bloggande4barnsmamma
5 years ago

Visst är det precis skithärligt?! ❤️

Sara
Sara
5 years ago

Men åh vad mysigt det ser ut. Nu blev jag sugen på husvagn. Foppatofflor är redan självklar på sommaren här i Norrland. Fattas bara husvagn. Ha så mysigt fina Niiinis. Ni verkar vara en så mysig familj. Perfekta grannar känns det som. Alltid nybakat kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
5 years ago

Haha, ja… våra förra grannar hade svårt att hålla vikten så jag vet inte om jag är så bra. Haha! ❤️ Ja, skaffa husvagn! Kram

Nästa inlägg

Lyxig äggröra

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x