ANNONS

Vagnhild på tur!

/

Morning alla härliga! ❤

Torsdag är här. Igår bestämde vi spontant att vi skulle åka iväg med Vagnhild. Syrrans man ska åka Vätternrundan och hela konkarongen följer med. Stora kidsen tar hand om huset och Majlis. Så bor du i krokarna av Mottala och Askersund kanske vi ses i helgen?

Älskar att åka iväg med vår Vagnhild, älskar verkligen husvagnslivet vilket jag verkligen aaaaaldrig trodde! Haha….jag har skrattat åt foppatofflor och likadana träningskläder. Idag ska jag åka och handla foppisar till Milo som vuxit ur sina. Kanske hittar jag några till mig också? Det eller träbulor….

Tänk vad man kan göra med lite färg, dekorplast, nånfilt och små inredningsdetaljer? Här trivs vi så galet bra verkligen! Tror att vi ska kosta på oss ordentliga bra madrasser också så att det blir sådär härligt skönt att sova. Grejen är att vi sover som små grisar i husvagnen så frågan är om man vågar fixa bättre säng? Då sover vi bort hela semestern….

Nä, nu ska jag jobba lite här. Sen blir det till att fixa med Vagnhild inför resan som går av stapeln imorgon.

Vi hörs senare!

Kram Nina

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00