Home

Hej och go’kväll!

Hemma i soffan med Majlis igen, hon hade saknat mig den lille hårbollen.

Vi sätter ett plåster på det sista såret som är kvar nu (3 av 4 sår är läkta). När jag rengjort det (gör det 2 ggr per dag) så har jag på en sårgel som hjälper läkning. Den lille skitungen har nämligen kommit på att man kan pressa tratten hårt mot såret och sen slicka på tratten. Sen fortsätter hon så. Men plåstret på går det inte…

Thedde har varit hemma med henne och sett till att hon har fått mat och sällskap. Men ni vet, mamma är alltid mamma. Nu sitter hon fast på mig. Hon har inte lämnat min sida sen vi kom hem.

I morse hade vi världens mysigaste frukost i vår husvagn. Hela stora konkarongen fick plats. Mycket gapflabb och trams. Så typiskt när min familj samlas. Galna finnar hela högen. Å så våra män, syrrans och min, som endast kan några finska ord. Svenska och finska blandas nämligen högt och lågt när vi är i farten även om vi verkligen försöker bara prata svenska när dom är med.

Min finska mormor förstår typ inte när jag och mamma pratar för vi blandar hejvilt. Låter helt galet faktiskt. Typ; ”Me handalttiin eilen”. Betyder att vi handlade igår och att vi tar det svenska ordet för handla och böjer det på finska. Haha!

Här har ni vårt lilla vrålåk till konvoj. Sedan var det dags att packa ihop allt och dra hemåt igen. Det började regna som tusan just när vi åkte. Nä, nu är klockan snart mitt i natten. Har sovit 2 omgångar idag så jag känner mig faktiskt rätt så pigg fortfarande.

Får bli film nr 2 nu. Natti natti bloggisar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Husvagnsnattlinnet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x