Jag har en ny kärlek!

Halloj älsklingar!

Heeeeelt sänkt idag. Dåligt med sömn och allergi verkar vara kombon för dagen. Har frusit hela morgonen så nu hoppas vi att det bara är en släng av något tillfälligt.

Köpte färska blåbär igår och har ätit dom i min kvarg här på morgonen. Lite trist att de var lite hängiga redan. Men äsch, känner mig som min mormor när jag äter ändå. Fast mormor är snäppet värre. Bara det inte är mögligt eller surt så är det bara att äta säger mormor.

Själv inbillar jag mig till att det luktar lite surt så fort bäst före datumet gått ut. Förjäkla dumt alltså, bäst före är ju verkligen bara en hint. Har man haft den väl kyl, oöppnad osv så finns inget som säger att sista datum för användning är det datumet. Jag blir bättre och bättre i alla fall!

Jag måste berätta om min nya kärlek i livet!

Screenshot från Elsa Billgrens blogginlägg (<länk)

Alltså, det var för bara någon månad sedan som jag började följa hennes blogg lite sporadiskt. Gick in lite då och då sådär. När jag kom på det typ.

Nu är jag helt fast! Elsas sätt att skriva på är så härlig. Nu är de dessutom i sitt hus på Gotland och jag är så sjuuuuuukt inspirerad så nu vill jag bara hitta första bästa loppis och apa efter alla tips hon ger på sin blogg.

Alltså jag har på riktigt haft så svårt att hitta min stil i inredningsväg. Ena stunden så försöker jag mig på färg – det går åt helskotta direkt. Får kliande utslag och svettanfall på överläppen av det.

Återgår till min svartvita inredning direkt och får lugn i själen. Men bara efter ett tag vill jag ändra igen. Känner mig liksom inte nöjd. Det finns inget hjärta och själ i den där svart/vita inredningen på något sätt – ingen känsla. Jag saknar det! Men hittar det inte liksom….

Men nu har jag hittat Elsa. Hon ska genom sin blogg och det hon tipsar om få hjälpa mig, ja utan att hon vet det förstås. Jag följer i tysthet, läser och begrundar, inhalerar alla tips och trix, lär mig och fascineras. Tänk om jag äntligen ska lyckas hitta min alldeles egna stil som gör mig lugn i själen en gång för alla – jag vill liksom få känslan av att ha hittat hem.

Sen är det kul att kunna ge lite kärlek till en kollega i samma bransch. Många i den här branschen är så rädda om sin egen trafik och för att bli en mindre bloggare så man får lite prestationsångest och kanske skiter i att länka till någon annan.

Nu ska jag googla bra loppisar. Har du något tips på det får du gärna skriva om det.

Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan i sbg
Nettan i sbg
5 years ago

Jag följer Elsa. Fantastiska bilder och härlig känsla på allt! Tänk att få gå och pröva hennes brudklänningar i hennes ateljé -dröm! Men jag tycker du är så härlig du med Nina, önskar dig en trevlig midsommar!

niinis
niinis
Reply to  Nettan i sbg
5 years ago

Men tack fina Nettan! ❤️❤️❤️ Vad glad jag blir. Detsamma till dig! Kram

Th
Th
5 years ago

Tycker du inreder jättefint, får alltid lite inspo när du visar bilder från hemmet..tycker det är skitkul med inredning så ska absolut klicka in på elsas blogg å kika, tack för tips ❤ kram från mej!

niinis
niinis
Reply to  Th
5 years ago

Åh men tack, vad snäll du är! ❤️ Ja kika in hos Elsa, hon är grym! ❤️ Kram

Agneta
Agneta
5 years ago

Ja, det är sån härlig känsla när man hittat hem i en stil. Och det har jag gjort,men det tog sin tid. Man känner sånt lugn när man trivs i sitt hem.Lycka till, och ska bli kul att följa dina loppisutflykter.

niinis
niinis
Reply to  Agneta
5 years ago

Vad härligt det låter, ser fram emot att hitta hem jag också. Loppisar blir det, det kan jag lova! Kram

Helene i Götet
Helene i Götet
5 years ago

Härligt med inspo men visst har du väl redan ”hittat” din stil? Du är ju som en modern Ernst; trollar fram mysiga hörnor och lite svartvita snygga kontraster bara så där. Du är hur bra som helst. Kram från den näst känsligaste i Europa

niinis
niinis
Reply to  Helene i Götet
5 years ago

Vad snäll du är Heléne! Äsch….jag har svårt att hitta min stil. Jag försöker periodvis och trivs en stund men sen är det som att något saknas. Nu ska jag försöka hitta den en gång för alla.

Kram till dig känsliga medsyster! ❤️

Nästa inlägg

Han är KING

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x