F*** midsommar

Morning!

Förlåt min frånvaro igår och idag, ni är säkert inte ens många som ens kikar in idag. Gårdagen blev en dag med mycket bilkö och när jag väl skulle sätta mig för att skriva så dök det hela tiden upp något annat. Men nu är jag här igen.

Alltså vet ni? Vår midsommar blev liksom ingenting. Tack och lov så kom mamma och pappa förbi oss på en spontan sill-lunch så vi i alla fall fick en känsla av midsommar. Våra planer med att åka iväg drog ut på tiden och till slut så blev det försent och alla vänner hade redan planerat annat. Så märklig känsla i morse….inget planerat – vad gör vi? Det gick så långt med detta velande så jag lackade ur på allt i morse. Klädde på mig och drog iväg till affären och gick där och strosade istället. Kände typ: Fuck off jäkla midsommarskit.

Ja jag blev tjurkärring när inget liksom blev sagt. PMS på det gjorde inte saken bättre såklart…. hmpf.

Träffade tack och lov en kompis som var lite i samma känsla som jag. ”Vi skiter i alltihopa och käkar tacos ikväll” sa hon. Det var så himla skönt och höra någon annan säga så, någon annan som tog ner kraven med hela midsommarhysterin.

Jag snabbdukade på matbordet på övervåningen. Öppnade en prosecco, stekte på lite prinskorv, tog fram sill som jag haft sen i julas (oöppnad alltså), kokade lite färskpotatis och slängde ihop kaksmulor som vi åt till färska jordgubbar och glass. Mums!

Så glad att jag hade sparat den här sillen från i julas. Herre-min-jee så himla god den var. Helt klart den godaste sill jag smakat!

Blev en mysig stund, så glad att dom kom!

Igår besökte jag det där loppiset i Stockholm hörni. Det ligger i Haninge och heter Vega Antiklada.

Myskläder på då det skulle bli regn, en jättesöt och superskön tunika/blus från Love Forever. Sååå många frågar efter min jacka och den är från Culture och heter Catja jacket för er som undrar.

Wow så stort det var! Helt överfullt av grejer alltså. Hade behövt flera timmar att gå omkring där – hade dock inte det så jag fick susa runt där och kolla. Tänkte jag skulle åka tillbaka igen.

Hade med mig sötis Milo. Alltid så härligt med hans sällskap. Han var också impad av hur stort det var och kikade runt på sakerna.

Nu ska jag nog ta en eftermiddagslur. Det har varit en fin midsommar hittills. Jag får vara med människor jag älskar? Vad tusan mer kan man egentligen begära?

Får se vad det blir ikväll? Om vi gör nåt alls eller bara är hemmavid. Imorgon far vi iväg mot Västkusten. Vi åker till Göteborg och ska ha en liten minisemester. Så fick det bli. Vi tar Liseberg och så ska vi hänga med vänner som också kommer ner sen! Jädrans vad najs! Självklart ska vi komma fotbollen också… iiiiih så spännande!

Vi hörs lite senare, glad midsommar ni fina läsare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

20 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Vad olika man har det…men jag kan förstå din känsla när inget blev av. Jag har numera noll och inga förväntningar på några högtider what so ever. Lever själv med mina barn (numera ganska stora) och har knappt några att umgås med. Nä, faktiskt inga alls. Blir aldrig inbjuden till några familjefester. Vi brukar ordna vad vi känner för hemma, själva eller ihop med mina föräldrar. Inte direkt klackarna i taket men helt ok. Det är skönt att släppa alla förväntningar och ”måsten” faktiskt. Kram fina Nina och ha en skön kväll!

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Ja så är det, min besvikelse var också väldigt hormonell visade det sig. Varför bjuder inte dina vänner in dig? Så elakt det låter. Kan du inte fråga om du får vara med? Kanske har de bara fått för sig att du inte vill?

Stor kram ❤️

Eva
Eva
5 years ago

Ett tips… Dom kommer visa matchen på Ullevi med fri entré om ni vill känna gemenskapen orkar inte åka själva men tror det skulle vara kul!

Måste passa på tacka för det underbara receptet på glutenfri har inte ätit den än men såå fin o hög botten. Fyllde den med flädermousse och färska .

Ha en fin dag!
Kram från västkusten

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Men åh, tack för tips! Hinner vi kanske vi åker dit.

Åh den är så bra den tårtbotten! Hoppas den smakade gott. Flädermousse lät gott, har du recept på det tro?

Kram

Åsa Thiger
Åsa Thiger
5 years ago

Hej gumman! Så bra det blev med en sill lunch! Kul att du hittar nya favoriter hos oss på Lidl!
Här blev det hemmagjord pizza! Nu soffläge i mys kläder! #vågavägramidsommar ✌

niinis
niinis
Reply to  Åsa Thiger
5 years ago

Jadå, deg blev när mamma och pappa kom också. Hemmagjord pizza alltså, då får det bli tacos nästa fredag då.

Kramar! ❤️❤️❤️

Helene
Helene
5 years ago

Ja man behöver ha en plan innan annars blir det lätt så. För min del blev det influensa med vatten och smoothie och pyjamas. Legat i sängen och lyssnat på regnet.
Önskar dig en fortsatt fin helg!
Ps var de länge sen du köpte blusen? Ser den inte på deras hemsida.

niinis
niinis
Reply to  Helene
5 years ago

Vi hade en plan men den liksom försvann på vägen, så konstigt…

Men stackars dig! Mitt i sommaren, så jobbigt! Krya massor, drick massa vatten.

Den är köpt tidigt i vintras, gick in och kikade nu men hittade inte heller, kanske slut då.

Kram ❤️

Minna
Minna
5 years ago

Ja varför måste alla ”göra” en massa. Kan ibland spy på alla shopping-, bil, kassaköer överallt innan dessa storhelger. Alla ska helst må på topp och vara så lyckliga. Nä ta dagen som den kommer oavsett, mer spontanumgänge utan en massa måsten. Krampåre

Eva
Eva
Reply to  Minna
5 years ago

Ja precis! Släpp kraven liksom på att allt ska vara så uppstyrt. Ät sill o potäter till lunch och mys med familjen! Det är väl ändå det bästa än att stressa runt.
Men det är ju så att när många höjer ribban och ger andra dåligt samvete. Sociala medier syndrom tror jag.
Nä bra där Nina att lägga ut att man inte måste göra nåt.
Ni kanske gör nåt mys på midsommardagen istället som är minst lika kul. Varför just på midsommarafton liksom.
Kraam

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Ja verkligen, på väg med Vagnhild i släptåg mot några mysiga dagar i Göteborg nu. Inget synd om oss alls…. Den där PMS:en gör ju också allt så mycket värre än vad det är. Det gick ju fint att fira utan nåt speciellt igår. Så skönt!

Kramae

niinis
niinis
Reply to  Minna
5 years ago

Sant sant! Kram ❤️

Malin
Malin
5 years ago

Jag kikar in på din blogg flera gånger fast det är midsommar. Jag jobbar den här helgen. Förstår din känsla när du drog iväg till affären! Men vad kul att det blev bra ändå till slut. Loppisen verkade kul!
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Malin
5 years ago

Heja dig som jobbade! Beundrar er som jobbar såna tider. Stor kram!

Nina
Nina
5 years ago

Den enda högtiden jag älskar är julen! Midsommar är aldrig något jag längtat till, har inga vänner vi umgås med så det blir mer som en vanlig helg bara! Kram

niinis
niinis
Reply to  Nina
5 years ago

Men vad skönt att höra! Jag ÄLSKAR också julen…ljusglimten i det mörka och vintriga. Åh! ❤️ kram

Sandra
Sandra
5 years ago

Här kom bästa kompisar med barn över och vi gjorde grillbricka med massa gott och krossad potatis med olika beasåser. Glass & jordgubbar till efterrätt. Alkoholfritt till hela högen. Vi satt och snackade mest medan ungarna röjde gärnet. Nu snart dags för sängen. Barnen sover sedan någon timme tillbaks.

Man ska inte ha så höga krav det bästa är vara att vara med familjen och njuta av tiden tillsammans. Glad midsommar!

niinis
niinis
Reply to  Sandra
5 years ago

Låter jättemysigt! Nä, kraven ställer man ju själv, så himla dumt! Kram ❤️

Annika
Annika
5 years ago

Det finns alltid det som kan vara värre – så tänker jag ofta.
I år slog ”värre” till för oss.
Cancersjuk make (med god prognos dock – tack!!!) men jag var så ledsen igår – midsommarafton.
För ett år sen skulle vi börja leva vårt liv efter åren med barnen (har tre vuxna barn) – och nu menar jag inte att vi inte levt – barnen är ju ALLT – men vi skulle kunna börja tänka på bara OSS igen. Och så slogs allt i spillror.
Fick verkligen upp minnet på Facebook – en till lägenhet där vi verkligen vill bo – se oss själv som äldre – och nu…. är vi inte där utan i andra lägenheten i Stockholm med en cancerdiagnos. Och en lägenhet som vi inte kan vara i utan bara betalar för. För jo – vi fick den och älskade den och fixade till den. Möbler m m. Allt kostar ju.
Till detta tillkommer annat – skitsamma vad. Men det handlar om pengar hit och dit och att man verkligen ska klara sig.
Men du… KRAM! Och vi kommer fixa det här – trots att jag ibland bryter ihop. Även maken såklart.
Livet…. man måste leva HÄR OCH NU!
Kram igen!

niinis
niinis
Reply to  Annika
5 years ago

Så ledsen för din man, men glad för att det är god prognos. ❤️❤️❤️ Jag som levt med oerhört mycket oro och ångest med min hypokondri har verkligen förakt leva här och nu. Det är så svårt, men nödvändigt om inte livet ska gå åt till att bara leva i skräck. Jag kan inte ens fantisera vad ni behöver gå igenom….

Såklart ska mannen klara sig och er tid kommer sen, ni behövde bara gå igenom den här skitsaken först. Så ska vi tänka!

Stor kram till dig! ❤️

Nästa inlägg

Första Elsafieringen

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x