Någon har ruttnat ur…

Hej hallå!

Nu förstår jag varför jag var som jag var igår. Gråten i halsen och totalt uppgiven till allt i livet. Mensen kom idag, några dagar för tidigt varför jag inte var beredd… men nu kan vi pusta ut ett par tre veckor igen.

Skriver från bilen, Vagnhild sköter sig exemplariskt där bakom bilen. Jag har suttit och sovit en stund här och kanske kommer somna lite till om jag känner mig själv rätt. Sova bredvid när Tony kör är ju bland det bästa som finns!

Kudden är med så man slipper gamnacke flösch de luxe!

Kommer aldrig glömma när vi åkte från Gbg och hem efter att vi kollat Daughtry för något år sedan. Somnade strax utanför Gbg och vaknade i Västerås. Ligger ca 15 min från där vi bor. Haha…kul sällskap. Typ 4,5 timmas körning all my himself.

Det är faktiskt smått otroligt att jag kan sova, för några år sen fanns det inte på kartan. Jag var alltid livrädd för att vi skulle krocka om jag somnade…

Genom åren har jag lärt mig att lita på Tony, kanske ännu mer tänka att det kanske ändå inte är något jag kan göra åt. Men än idag vaknar jag i panik om han bromsar kraftigt, så helt orädd är jag ju absolut inte.

Han sitter och lyssnar på fotbollen. Laddad till tänderna för Sverigematchen ikväll. Det är lite Sunes sommar över oss just nu. Kaotiskt och lite svenne bananigt. Tony har nämligen lite bråttom och vill vara riggad och klar inför när matchen börjar kl 20.

Tid finns, vi har absolut inte bråttom eller så, men jag gissar att inget oförutsett får inträffa. Vi får inte kissa hejvilt utan hela konkarongen kissar på given signal. ”Alla går och kissar nu” tjoade han när vi stannade strax innan Arboga.

Milo underhålls med film, youtube och godis. I början frågade han hur länge det var kvar ungefär var tionde minut.

Nu har han ruttnat ur och fattar grejen med att åka långt. Ingen ide att tjata liksom, det är svinlångt och det tar en hel evighet att åka. Nyss kunde jag glädja honom med att vi åkt mer än halva sträckan. Då sken han upp!

Hörni, jag vloggar idag så imorgon hoppas jag kunna bjuda på den. Vi hörs lite senare, förhoppningsvis laddade till tänderna med sverigetröjorna på. ❤

Ska ni kolla?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mona
Mona
5 years ago

Stackars dig vad hemskt att behövas må så pg pms .Har själv aldrig haft dom stora problemen utan tänkt att ibland mår man lite sämre och ibland böttre.Hoppas du mår bättre nu iallafal.Tack för bra mat och bak recept och skönhetstips :)(Kanske det finns ngn bra medicin för detta?

Nästa inlägg

Det blev bra ändå!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x