Sötsdöden och lite ledsamt

Alltså påbörjade världens mest känsliga inlägg, eller mest öppna kanske… sen kom jag på att jag var för sårbar för att skriva om det just nu. La det i utkorgen och fortsätter på det sen, när jag är redo liksom.

Idag har jag fått hänga med min mamma. Vi var på loppis och sen har vi varit hemma hos mamma och pappa. Älskar mamma/pappa häng! ❤ Älskar dom! Tack för att jag får ha dom i mitt liv.

Sen kom Elliot förbi med Sally. En 9 veckors valp. Han var hundvakt medan hans kompis jobbade. En blandning mellan chihuahua och dvärgpudel är hon. Ämen jag svimmade av. Jag grät när jag såg henne första gången. Ögonen tårades och hjärtat älskade henne från första stund. Jag orkar inte – fattar inte hur kär jag kan bli i djur alltså?

Nu ska vi kolla film här. Min älskade Tony har jobbat sin sista dag och kom hem här i eftermiddags. Nu väntar semester för honom.

Trodde han skulle ha blivit avtackad med blommor och presenter men han hade inte fått ett jota…. lite ledsamt kände jag, brukar man inte få NÅNTING när man jobbat så länge på ett företag och varit en av toppsäljarna? Hmm, tyckte det kändes lite sorgligt på något sätt. Därför får jag köra någon överraskningsgrej för honom – jag får tacka av honom på det sätt han förtjänar. Frågan är bara vad jag ska hitta på? Har ni förslag?

Jag får kanske leka chef eller nåt? Haha….

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Vissa jobb får man det o vissa inte.
Men man tycker ju faktiskt det att nån uppskattning kanske. Eller så är dom besvikna för att han slutade.

Anns
Anns
5 years ago

Fy vad , sorgligt! Vad har han för chef/arbetskamrater???
Tur Tony byter jobb! All lycka till

Sofia
Sofia
5 years ago

Det är väl bara god ton att tacka av en anställd och en kollega. Vilket konstig arbetsplats. Gör de så för alla som slutar? När jag slutade mitt senaste jobb var jag rörd till tårar hela sista dagen av all värme och fina ord från kollegor. Om man visades den uppskattningen varje dag skulle man ju inte byta jobb. De verkar ju inte tänka på att man även efter att man slutat på sätt och vis fortfarande representerar sin tidigare arbetsgivare. Vilket företag vill att man ska sluta med en dålig eftersmak? Märkligt.

Sara
Sara
5 years ago

Behöver inte vara något som kostar speciellt, men en extra fika, blomma eller fina skrivna ord från kollegorna tycker jag hör till, verkligen!
Jag har aldrig slutat ett jobb utan att ha blivit visad uppskattning från kollegor/chef!

lena
lena
5 years ago

Min man var på samma företag i 28 år och fick inte så mycket som ett hej då av chefen när han slutade. Nya jobbet bjöd på middag och blommor första dagen för att hälsa välkommen.

Marita
Marita
5 years ago

Känner igen det där. Hände mig för några år sedan och taggen sitter kvar.

Nästa inlägg

El badkruko

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x