ANNONS

Tjejfest

/

Mornings!

Eller nä, vi har varit vakna men det är första hejet från mig härinne. Hoppas ni vaknat upp till en härlig lördag.

Ja, ni tyckte också det var lite märkligt med Tonys avslut på företaget. Då var det inte bara jag. Tony skiter faktiskt i det, men inte jag. Jag tyckte det kändes både nonchalant och märkligt, helst för en omtyckt medarbetare liksom. Aja, nu skiter vi i det. Som sagt, den här chefen ska fira av den där karln en dag så han blir lycklig och glad och känner sig uppskattad ända in i kaklet. Försöker uppskatta honom varje dag…kanske inte de jobbiga pms dagarna hehehe… Då är inte en jävel uppskattad.

Nu sitter vi i bilen och är på väg till Västerås. Vi ska handla present till Theddes bästa kompis som fyller år och som vi ska fira idag på eftermiddagen.

Sen tänkte jag hitta något kul att ha på mig till kvällens tjejfest som vankas. En gång per år kör vi en stor jäkla tjejfest med utgång efteråt och idag är det äntligen dags igen.

Hepp, vi hörs senare!

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00