Tjejfest

Mornings!

Eller nä, vi har varit vakna men det är första hejet från mig härinne. Hoppas ni vaknat upp till en härlig lördag.

Ja, ni tyckte också det var lite märkligt med Tonys avslut på företaget. Då var det inte bara jag. Tony skiter faktiskt i det, men inte jag. Jag tyckte det kändes både nonchalant och märkligt, helst för en omtyckt medarbetare liksom. Aja, nu skiter vi i det. Som sagt, den här chefen ska fira av den där karln en dag så han blir lycklig och glad och känner sig uppskattad ända in i kaklet. Försöker uppskatta honom varje dag…kanske inte de jobbiga pms dagarna hehehe… Då är inte en jävel uppskattad.

Nu sitter vi i bilen och är på väg till Västerås. Vi ska handla present till Theddes bästa kompis som fyller år och som vi ska fira idag på eftermiddagen.

Sen tänkte jag hitta något kul att ha på mig till kvällens tjejfest som vankas. En gång per år kör vi en stor jäkla tjejfest med utgång efteråt och idag är det äntligen dags igen.

Hepp, vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 years ago

Det är nåt som är konstigt med kommentarerna? Har märkt flera gånger att när man bläddrar tillbaka så är vissa kommentarer borta som var där sist man läste. Varför försvinner dom?
Har både sett kommentarer från läsare, mig själv och svar från dig till läsare som försvunnit nu senaste dagarna.
Är det nåt tekniskt fel?

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Ja det verkar vara något knas, teknikerna ska kolla detta.

MALIN
MALIN
5 years ago

uch låter som ett riktigt skit ställe han jobbat på !!! men nu vet han hur lite dom upskattade han och hur rätt det va att byta jobb ! TÄNK PÅ DET ALLA NI GIRIGA ÄCKLIGA CHEFER LÄR ER ATT UPPSKATTA ERA ANSTÄLLDA !! UTAN DOM FÅR NI INTE HELLER BETALT

Nästa inlägg

Sötsdöden och lite ledsamt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x