Lyckotårar

Hallihallå!

Alltså semester, när man bara är hemma och pular med saker som hängt över en är inte alls dumt alltså. Alltså skrota runt och bara vara ful typ. Haha…. ja men du förstår säkert vad jag menar.

Så jäkla najs! Man behöver inte tänka på något sånt liksom. Fula svala myskläder, inget smink, håret i tofs och skönaste fultofflorna på sen är man redo.

Ikväll var vi på jakt efter vass. Kan säga att ormbunkarna från igår, eeeh…. idag på dagen hade dom dött. Eller typ torkat. Fet var ingen hit med andra ord. Läste faktiskt att det beror på när man plockar dom. På morgonen är dom som mest fyllda av växtsaft och kan hålla mycket längre. Kanske ska man testa.

Nu blev det i alla fall vass i korgarna istället. Ska ta bild imorgon, blev precis skitfint!

Milo i en för stor Barcelona tröja smygandes i vattnet. Vi drog till ett ställe som heter Klubbholmen. Det är så fint där, ett ställe som ligger precis i närheten av oss.

Alltså, jag får typ lyckotårar av det här. Vädret är nu som det var när man var liten. Fint väder hela tiden. Brunbrända ben, solblekt hår, orange cykel och röda träskor. (Ska bli sämre för oss från imorgon så jag ska kanske inte ropa hej för tidigt…)

Stå vid en strandkant när Milo står och kastar stenar får min själ och ba kurra av välbehag. Kan vi alltid ha sommar?

Mamman och pappan filosoferandes i kvällssolen. Känna hur den värmer fast klockan är kväll. Veta att man inte behöver skynda i säng för man får sova eller bara vara imorgon igen.

Ikväll badade vi i bubbelkoppen igen. Tony ville också inviga den. Dock så hade jag sänkt värmen från mitt på dagen, så nu var den för kall istället. Nej nej, minst 37 ska det vars annars fryser mammi.

Nu sitter jag nyduschad med morgonrocken på mig. Har ätit lite turkisk yoghurt med solrosfrön och har nog inte långt kvar till jag slår luren i pannan när jag somnar dreglande.

Imorgon ska jag berätta något som hände mig för många år sen som var så pinsamt så jag höll på att dö. Men det får bli imorgon.

Sov gott fina ni. Imorgon är det FINFREDAG!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kvalitutta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x