FINFREDAG

Men fasen!

Jag har ju inte hunnit nåt med bloggen idag. Ibland blir allt så upp o ner och man hinner fasen ingenting.

Morgonen började med att vi körde Milo till skolan. Vi bor ca 8 km från skolan så därför skjutsar vi honom. Vet ni hur mycket jag älskar det här morgonljuset in i bilen?

Efter vi skjutsat honom tog vi oss till stan för att ta en promenad. Visste ni att vår lilla småstad är känd för sina fina parker. Många turister kommer hit för att dem.

Jag tog ett litet finfredagsskutt dagen till ära. Efter promenaden sedan blev det fika och Tony bockade av ett skypemöte. Träffade en kompis som vi satt och fikade med i över 2 timmar. Mysigt!

Sedan åkte vi och hämtade Milo från skolan och så brassade vi till Västerås. Jag skulle beställa Hannahs present. Får hämta den i nästa vecka. Spännande! Ska visa dig sen när hon fått den.

Därifrån sen blev det till att brassa hemåt igen för att stå i kiosken åt Milos fotbollslag. Vårt pass var ikväll mellan 17-19.

Då brassas det Sibylla korvar och toast i toastmaskinen. Det kokas kaffe för ett helt kompani och så får killarna vara med och hjälpa sina föräldrar. Bra!

Just nu är det ljusmaraton i vårt hus. Så mysigt att tända upp alla ljus man har och bara njuta av kvällen. Majlis har förflyttat sig nedåt i soffan, jag är för varm tror jag.

Imorgon ska jag bannemig fota lite accessoarer till festen, hade t.o.m med mig påsen med grejerna idag för att fota det men hann verkligen inte. Filåt!

Nä, dags att softa ned. Imorgon väntar kräftskiva ute på Bryggis. Innan det ska 2 glutenfria västerbottenpajer lagas, sen ska jag baka snabbfrallor, kräftbröd och LCHF bröd som ska med. Det blir nog en tidig morgon hörni.

Hopps ni njuter av ledighet, härlig känsla och helg mina vänner!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

Vilken härlig dag! Roligt att se allt sen. Kram och trevlig helg!

Nästa inlägg

Gammeln här…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x