1:a skiddagen

Hej raringar!

Vilken dag vi haft. Började med riktigt mysig frukost med Milo. Vi satt länge i morse och bara pratade och mös med frukosten framme. När vi ätit frukost gick vi över till mamma och pappa och spelade yatzy en stund. Alla vi är morgonpigga.

Mycket skratt och så alla vinnarskallar i samma rum. Misslyckades man med att få 4 lika t ex så skrek dom andra JAAAAAA! Haha, då peppar man varann! Hahaha….

Efter yatzy var det dags att klä på sig skidkläderna och ge sig ut i backen.

Peppat gäng på väg upp i liften! Det är verkligen magiskt vackert här. Så mycket snö och vinterskrud.

Solen tittade fram mellan trädtopparna och då blev man ju nästan tårögd. Hur fint kan det bli?

Inga köer över huvudtaget, ingen vind, några minusgrader och världens bäst pistade backar. Så enkelt att åka och inga väntetider.

Men gissa om man var slut i låren? Eftersom man kan stå på skidorna hela vägen ned och inte behöva stå och vila i en liftkö så var man ju helt slut.

Det var rart med lite våfflor och varmt te till lunch. Vi käkade på bäverhyddan som de heter och de hade precis slagit upp dörrarna. Allt öppnade här igår så allt är precis nystartat för året. Det satt två i restaurangen när vi kom men annars var vi helt själva.

En annan som är van med hysteriskt med folk i skidbackarna och i restaurangerna bara njuter av att det är så lugnt. Ingen stress, så skönt!

Efter våfflorna blev det några turer till men sen frös jag och kände att jag behövde åka hem till stugan och värma mig. Milo och Tony blev kvar en liten stund till.

Gissa hur skönt det var att få lägga sig under filten och värma sig? Majlis la sig bredvid och somnade direkt. Tog sen en varm dusch och hoppade i myskläderna. Tog inte lång stund förrän jag somnade efter duschen heller.

Eftermiddagen bjöd på Hobbit på TV:n, det går ju massa filmer nu såhär i juletider och jag bara älskar’t! Sen har vi bara hängt i stugan, slumrat i soffan, ätit lite, slumrat igen. Precis sådär avkopplande som man vill ha det.

Nä, nu ska jag fortsätta slumra här i soffan. Natti natti fina ni! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

De godaste ostarna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x