ANNONS

Bjurs! ❤️

/

Godmorgon raringar!

Igår hann jag inte in till dig alls då det var full fart från kl 02 (!!!!) när jag vaknade till vi åkte vid lunch.

I bilen hade jag en katt på magen så det blev inte så mycket fria händer att blogga med. Annars brukar det vara ett ypperligt tillfälle nämligen.

Så hur gick det med fröken Majlis på din första resa då? Jo men alltså, över all förväntan! Jag är fortfarande i chock. Hon satt med tassarna vikta inåt och kikade där inne i sin bur. När katter har tassarna vikta inåt är de trygga och lugna har jag läst mig till. Hon höll på att somna ett par ggr också men vaknade av att det rörde sig i bilen.

I början var det uppspärrande pupiller såklart men varefter så blev hon helt lugn. Inte ett pip. Så jäkla glad för det! Vet inte om det är Feliway som påverkar eller om hon bara är en cool katt.

Vägen hit i bilder. Alltid en bild på dalahästen såklart. Vet inte hur många bilder jag har på den där hästfan? Haha…. Den är ju symbolen för att man kommer till dalarna och inbringar så mycket lycka så jag tror nog många gör lika. Slutligen passerade vi Falun med hoppbacken och allt. Bjursås där vi bor ligger bara ca 15 km från Falun.

Vår stuga är magisk! Kolla bara! Ligger max 100 meter från backen och är här är det full vinter. Platsen påminner om en by i alperna på något sätt. Vi bara älskar det alltså!

Tony har skrattat åt mig då jag tagit med mig inredningen hit också. Nämen julen blev tvungen att följa med litegrann sådär…. Ska ta bilder från stugan sen så ni får se hur vi ska på här i en vecka nu.

Vi började med att packa ur bilen och installera Majlis i stugan. Sprayade lite Feliway och satte in den där väggmojängen som utsöndrar doft det första vi gjorde. Gav henne mat och vatten, visade toan osv. Hon drack efter en stund och gick på toa direkt efter. Inge orolig alls. THANK god!

Här kan det ju bli kaos liksom. En katt som är svinorolig och som går runt och vrålar bara hade inte varit så kul. Detta är ju hennes första resa så då är ju allt en chansning.

När vi såg att hon var ok så brassade vi in till Falun. Vi behövde äta! Vi ville inte stanna på vägen och lämna Majlis ensam i bilen så vi fick ta en liten korv innan vi åkte så vi skulle palla vänta till den übersena lunchen.

Falun bjöd på julkänsla! Vi började med en snabblunch och brassade sen vidare för att inhandla julklappar till julklappsleken. Sedan ville Milo köpa julklappar till sina bröder också.

Jag upptäckte mitt i allt att jag glömt både linser och glasögon hemma. Ni som bär linser och behöver glasögon vet vad det innebär. Det är typ katastrof. Hade dessutom ett par gamla dagslinser i ögonen som var torra som Sahara och som jag bara ville ha ur till varje pris!

Kvistade in på Synsam och till min stora glädje hade de stora förpackningar av kontaktlinser stod där! Glädje och lycka. Gick in på deras toalett och bytte linser direkt. Den känslan…… halv orgasm tammetusan! Ett par lena nya linser i ögonen är som en smekning alltså.

Köpte ett sånt här ryggskydd, Tony också… så nu har hela familjen ett varsitt. Alltså jag har aldrig skrattat så mycket som inne på stadium när jag provade dessa skydd. Killen som hjälpte oss måste ha varit lite obekväm för ALLA var för små över mina bröst. Jag har inga jättenassar som Dolly Parton men är lite bystig sådär. Å jag fick verkligen inte på mig dom över tuttarna….. Till slut lyckades vi hitta en sort som satt ok. Ok, lite pattkross blev det men den sitter helt ok nu. Jaja, nu har jag ett i alla fall.

Apropå glömma saker. Ungarna kommer upp på Söndag och ska få en ”vad mamma glömde” lista att ta med sig kan jag meddela. Glömde också att hämta ut ett viktigt paket så de ska dom också få göra, tur man har passet hemma.

Det blev lite shopping inne i Falun. Milo klädde ut sig till jultomte . Vet ni? Vi har inte tagit med något spel hit. Här ska det vilas ifrån allt sånt, det konstiga är att det känns som han är lite lättad över det.

Ser fram emot att vara ute massor. Åka skidor. Njuta av snön och bara hänga med honom och resten av familjen. Inga spel som stressar utan sällskapsspel, god mat, häng i stugan i långkallingar och så julafton då.

Här har ni mamma och pappas stuga. Mamma hade t.o.m tagit med sig mattor hemifrån. Hahaha….. ja äpplet faller inte långt från trädet. De hade såå mysigt inne i sin stuga, precis som vi.

Hepp, nu är det dags att sätta igång och klä på sig för en dag i skidbacken. Vi hörs på Instastory och här inne lite senare.

Kram Nina

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00