Mitt i natten

Halloj mitt i natten, gissar att allt mitt sovande igår resulterade i att jag nu bara sovit några timmar och nu ligger vaken. Det är som när man var liten och spänd för julafton.

Dagen igår, eller idag som jag tycker det fortfarande känns som, startade med den här vyn. Skidåkning med lilla familj i magisk natur. Lite bitande kyla igår då det var mer än 10 minus i backen så det fick bli lite värmepauser.

Kan inte smälta hur vacker naturen är i vinterskrud. Kolla i. Hur solen bryter igenom mellan träden? Lyrisk….

Innan resten av familjen åkt färdigt så satt jag här och värmde mig med backen precis ovanför. Så mysigt!

Vi satte oss för lite fika och varm choklad i denna fina soffa. Jag njuter så mycket av att se Milo njuta av skidåkningen och uteliv här. Som här där han satt med röda kinder och drack sin varma choklad och mös. Långt bort från TV-spel, nermysad i en rosa soffa och så jäkla glad och lycklig!

Vyn ifrån den här rosa soffan var verkligen helt outstanding! Det var så fantastiskt med backen ovanför och så började solen lysa mitt i allt. Vi satt verkligen bara tysta en lång stund och tittade.

Efter skidåkning blev det till att åka och handla lite till uppesittarkvällen i långkallingar och raggisar. Det är verkligen inte så noga!

Efter affär och fix så tog vi igen oss lite i soffan. Sen kom äntligen de stora pojkarna också. Som jag längtat efter att dom också ska komma, nu känns familjen hel på riktigt. ❤️

Vi slog in de sista klapparna. I år har Milo köpt julklappar till sina brorsor också. ❤️

Allt julpynt ni ser är taget hemifrån, ok mattan köptes här men allt annat har fått följa med hemifrån. Ingen jul utan pynt och en mysig matta ju!

Det blev som sagt uppesittarkväll i vår stuga. Här i pausen på Bingolotto när alla skulle kolla om någon vunnit på spelet i sociala medier. Jag har myst ända in i hjärteroten över att få ha det såhär den här julen. Så tacksam! Försöker verkligen flera ggr per dag stanna upp och vars tacksam för allt vi får uppleva nu. Att fira jul på det här sättet var verkligen över all förväntan!

Imorgon smäller det! Just i detta nu ligger mina 3 barn och sover där inne i samma rum. Hjärtat blir varmt. Alla samlade på ett och samma ställe var ett tag sen känns det som. Imorgon bitti ska de alla få en morgonpresent, sen blir det mysig frukost tillsammans innan vi ska åka lite skidor igen.

Kl 13 kommer tomten så då måste vi vara klara. Liftarna stänger 14 så det passar väl bra. 15 börjar Kalle och då är julafton i gång på riktigt.

Om du inte kikar in mer så vill jag passa på att tacka dig för du läser min blogg och önska dig och de dina en riktigt God Jul! ❤️

Nu ska jag försöka sova lite.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann-Sofie
Ann-Sofie
5 years ago

God Jul till dig och din familj. Ska fira in min jul med mina gammla dementa. Jobbar till 16, sen får jag några timmars firande, både jul och födelsedag. Blir en något avslagen jul då vi nåddes av ett tråkigt besked igår. Njut av livet Nina med dina fina. Kram från Ann-Sofie i Flen

niinis
niinis
Reply to  Ann-Sofie
5 years ago

Vad tråkigt att höra om ett tråkigt besked. ❤️ Önskar dig en så fin födelsedag du nu orkar ha och också jul. Värdefull du är för dessa dementa och deras anhöriga, beundrar er som gör ett så viktigt arbete varje dag! ❤️❤️❤️

Kram till dig Ann-Sofie! ❤️

Katrin
Katrin
5 years ago

God Jul till hela familjen!
Kul att se att du kommer norrut och gillar skidåkningen och snön Nästa gång får ni fortsätta uppåt till våra fjäll i Jämtland, här är det toppen Tipsar dig om de bästa ställena då det blir dags!

Nästa inlägg

Saffransbullar med vit choklad

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x