Årsresume JAN-APR 2018

Jag brukar gilla att få gå tillbaka och se över hur det sett ut såhär i slutet av året. Vad gjorde vi egentligen, vad har vi upplevt och sett? Jag med mitt dåliga minne älskar att jag har en blogg att gå tillbaka i.

Vi kör igång med de 4 första månaderna av 2018.

JANUARI

På nyårsdagen började vår flytt till det här huset. Snart har vi bott ett helt år och det är inte klokt hur fort det kan gå? Vi trivs så himla bra här en liten bit ut på landet. Vi har vattnet och stranden ett lite längre stenkast ifrån som jag lyckligtvis får gå förbi på mina promenader. Januari handlade mycket om att fixa hemma och komma i ordning.

Vi hade en myshelg i Sthlm och jag fick äntligen fika på Mr Cake. ❤️

FEBRUARI

Elliot brassade ned i diket och hjärtat for upp i halsgropen när jag fick samtalet. Bilen totalkvaddades då hela fronten och däcket blev intryckt men jag var överlycklig att inget allvarligt hände med honom. Skit i bilen, den fick hamna på bilkyrkogården.

Februari började med en mysig tjejkväll i Stockholm som Hannah bjöd in mig till. Hon var hemma på besök från Spanien nämligen. Käkade halloumiplateau på Vau De Ville och var lyrisk över hur gott det var!

Vi fick en rejäl köldknäpp med massor av minusgrader i en hel evighet!

Vi hade inflyttningsfest i nya huset och drog av en dagsfest som blev succé! Det efterfrågades detta som en tradition så kanske är det dags igen i februari?! Perfekt för en annan som somnar så sjukt tidigt om kvällarna ju. Tips tips!

Jag överraskade Tony med att vi skulle åka på en medelhavskryssning i mars! Det tog flera dagar för honom att smälta det. Det är den absolut bästa överraskningen jag gjort!

Milo fick skriva sin namnteckning i ett pass för första gången.

Jag blev spådd av en tjej som heter Ulrica Svensk. Har sparat alla anteckningar och det har varit så kul att gå tillbaka och läsa om allt hon sa. Mycket har stämt nämligen.

Ett väldigt sen men ett mycket uppskattat 9 årskalas betades av. Milo fyller ju i början av December. Varje år så är det kaos just i december för alla så då känns det nästan taskigt att förlägga ett kalas i den månaden. Därför har vi lärt oss att skjuts lite på det. Det blir ju bra när det än sker känns det som.

MARS

Jag akutopererades pga en infektion jag drog på mig bara några dagar innan vår medelhavskryssning. I min journal minns jag att det stod ”Ska iväg på medelhavskryssning på Fredag” för att de skulle skynda på allt lite mer, för att jag skulle hinna läka och må bra på vår resa.

Total skräck och kaos men allt löste sig till slut och vi kom iväg på vår drömresa!

Vi upplevde vårt livs resa. En medelhavskryssning där vi besökte 5 länder på 7 dagar och ett fartyg som fick oss alla att tappa hakan. Jag har aldrig upplevt något så fantastiskt som detta. Vi var lyriska allihopa och ville aldrig att det skulle ta slut! Vilken resa, fortfarande tacksam och lycklig för allt vi fick uppleva!

Vi såg det fantastiska äventyret Alladin. Milo satt blickstilla rakt igenom och tyckte det var såååå bra!

Jag blev mörk igen. Hade ju ljust i början av året men efter månaders kamp att hålla det ljust och se till att det inte skulle gå av mer så gav jag upp.

Grillpremiär i slutet av mars! Tony njöt för fulla muggar. Finns ingen som gillar att grilla så mycket som Tony.

Skäggig nybliven 22 åring som firades med kalas såklart. Tänk att Thedde fyller 23 i mars. När jag var 23 var jag gravid med honom. Tiden springer hörni och det känns galet att jag har så vuxna barn!

APRIL

Jag tokrenoverade Vagnhild! Vilket jädra jobb jag lagt ned på den Donnqn alltså. Men oj vad det varit värt varendaste sekund!

Vi njöt av en dag i Kungsträdgården när alla de underbara träden slog ut!

Vi avslutade april med att fira valborg i Östhammar med vår älskade Vagnhild! Så mycket glädje som den där husvagnen givit oss alltså. ❤️

Fortsättning på resten kommer i etapper framöver….

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på Nyårsmiddag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x