Lugn morgon

Morning raringar! ❤️

Sitter här i min ensamhet. Har varit vaken sen halv 2 tiden inatt men hela eftermiddagen och kvällningen igår gick åt till att sova så jag hajar att min kropp inte orkade sova mer faktiskt. Dock så somnade jag om en liten tur i morse ändå. Snacka om att jag loggat ut och tagit ledigt.

Vi ligger kvar i sängen till 9-10 varje morgon och äter frukost så sent också. Hela familjen har stressat av fullkomligt vilket var sååå välbehövligt för oss alla. Veckorna innan ledighet brukar bli hektiska för oss och i år var inget undantag, så nu njuter vi ordentligt av dessa lata dagar. Jag försöker också tillåta mig själv att njuta av ledigheten och inga måsten. Jag brukar ha lite svårt för det. Jag brukar gå omkring med en sån jobbig känsla i magen, som om jag glömt något eller totalt missat. Nästan så jag ser mig över axeln då jag känner mig lite jagad. Men nu verkar jag äntligen ha landat i ledigheten.

I år blir det inga löften eller måsten som nyårslöften eller sånt för 2019. Istället kommer jag skriva ned lite önskningar och mål för det kommande året. Inget som är skrivet i sten och inget som jag tänker ha för höga förväntningar på mig själv för….. men jag vill starta året med önskningar. Det handlar också mycket om att vara snäll mot sig själv. Jag ska dela med mig av det sen så kanske du också hittar några små guldkorn att nappa tag i för ditt nya år.

Här sitter jag som sagt med min ensamfrukost. Huset är alldeles tyst. Milo är på sitt rum och äter sin frukost och pysslar med sitt, han spelade inte sitt spel på en vecka så han har fått spela en hel del sen vi kom hem från Bjursås.

Mellan har sovit inne i stan inatt och Tony sover fortfarande. Han låg och kollade film till 04.30 i morse den galningen. Han brukar vända på dygnet lite när han är ledig så vi ”highfivar” när han ska sova och jag vaknar ungefär.

Jag ska njuta av några avsnitt av Long Island Medium på D-play. Älskar den kvinnan och beundrar hur jäkla klockren hon är alltså.

Fick igång min Snapchat idag, inte ens öppnat den på säkert 1,5 år. Älskar ju alla dessa filter i den och kan skratta gott åt alla röstförvrängare. Har ju inte använt det så mycket men förstår att många fortfarande gör….. om du vill följa så är det här jag.

Jaha, senare idag åker vi ut till Tonys föräldrar för att hänga lite med deras familj. Vi var nämligen lite utspridda på julen så idag ska vi alla få ses och mysa med hämtpizza och landethäng.

Nu ska jag äta vidare här och titta på Theresa mediumet. Vi hörs lite senare godingar! Tack för ni kommenterar, blir alltid glad över era rader. ❤️

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julklappar och egendesignad kalender

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x