Dåligt samvete…

Godmorgon raringar!

Har precis satt mig efter en morgon med undanplockning och bakning. Jag svängde ihop mitt bananbröd nu på morgonen och så fick jag äta det till frukost. Sååå gott, det är lite som att äta banankaka men det är ett bröd. Love it! Jag hade varken bovetemjöl eller rismjöl hemma med böt ut det mot havremjöl och pofiber och det blev lika bra. YES!

3 små skivor och kaffe med havremjölk. Mumma! Brödet var fortfarande varmt så osten smälte uppepå…. dreglar! 😉 Den där limpan jag bakade kommer vara slut imorgon typ, skulle gjort fler.

Plockade ju ner julen igår och möblerade om lite nu i morse. Satt och tittade på hon städ-damen som burkar vara på nyhetsmorgon nu på morgonen. Fy vilket dåligt samvete jag fick, blev alldeles stressad av henne faktiskt. Hon torkar av varenda julgranskula innan hon stoppar ned dom, hon tvättar också granen innan hon stoppar den i en påse i förrådet.

Hon pratade om hur mycket hon älskar att städa och jag kände bara att nu måste väl i alla fall några mammor sitta i soffan och få ännu sämre samvete över allt man inte hinner med. I alla fall så fick jag det! 🙁 Jag är glad att vi hinner få fram julen och att vi hinner och orkar plocka ned den. Visst, kanske är det dammigt både i gran och kulor efter att de stått i en månad, men kom igeeeeeen….. räcker det inte och ställa den på altanen och bara dunka till den lite, eller så skiter man i det så ramlar dammet av medan man bär den till förrådet. Sånt där orkar inte jag med.

Jaja, alla gör vi som vi vill. Inget är rätt eller fel anser jag. Nu ska jag fortsätta här hemma. Köket ser ut som ett bombnedslag efter min bakning, hon tanten från TV4 skulle svimma rakt av om hon såg mitt kök nu. Hahaha…..

Hörni, ha en jättemysig söndag så hörs vi senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ursula
Ursula
5 years ago

Herregud…ala om att slösa med kvinnokraften. Här dammas inga julgranskulor….ner med det i kartonger o ihop med gran. Sen är det klart Ha en go söndag.

niinis
niinis
Reply to  Ursula
5 years ago

Ja men lite så kände jag också! Detsamma till dig, kram!

Carina
Carina
5 years ago

Vem har dött av lite dammhon är extrem den där städtanten, ska man hålla på så får man nog inte ha mycket besök hemma iaf

niinis
niinis
Reply to  Carina
5 years ago

Eller så blir det ett jäkla städande om någon varit där. Undrar hur ett sånt hem funkar med barn? Jag skulle inte få göra annat….

Anna
Anna
5 years ago

Hej fina du!
Vart har du köpt filten & kudden? ❤️

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Beställde på Cellbes, tror att de finns kvar.

Kajsa
Kajsa
5 years ago

Alltså tanken på att damma av julgranskulor har faktiskt aldrig infunnit sig i det här hemmet kan jag säga… här åker de rätt ner i lådan och så på med locket till nästa jul….

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
5 years ago

Japp, här med! Damma kulorna kommer jag förmodligen aldrig att göra.

Nästa inlägg

Julgransplundring

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x