ANNONS

Dåligt samvete…

/

Godmorgon raringar!

Har precis satt mig efter en morgon med undanplockning och bakning. Jag svängde ihop mitt bananbröd nu på morgonen och så fick jag äta det till frukost. Sååå gott, det är lite som att äta banankaka men det är ett bröd. Love it! Jag hade varken bovetemjöl eller rismjöl hemma med böt ut det mot havremjöl och pofiber och det blev lika bra. YES!

3 små skivor och kaffe med havremjölk. Mumma! Brödet var fortfarande varmt så osten smälte uppepå…. dreglar! 😉 Den där limpan jag bakade kommer vara slut imorgon typ, skulle gjort fler.

Plockade ju ner julen igår och möblerade om lite nu i morse. Satt och tittade på hon städ-damen som burkar vara på nyhetsmorgon nu på morgonen. Fy vilket dåligt samvete jag fick, blev alldeles stressad av henne faktiskt. Hon torkar av varenda julgranskula innan hon stoppar ned dom, hon tvättar också granen innan hon stoppar den i en påse i förrådet.

Hon pratade om hur mycket hon älskar att städa och jag kände bara att nu måste väl i alla fall några mammor sitta i soffan och få ännu sämre samvete över allt man inte hinner med. I alla fall så fick jag det! 🙁 Jag är glad att vi hinner få fram julen och att vi hinner och orkar plocka ned den. Visst, kanske är det dammigt både i gran och kulor efter att de stått i en månad, men kom igeeeeeen….. räcker det inte och ställa den på altanen och bara dunka till den lite, eller så skiter man i det så ramlar dammet av medan man bär den till förrådet. Sånt där orkar inte jag med.

Jaja, alla gör vi som vi vill. Inget är rätt eller fel anser jag. Nu ska jag fortsätta här hemma. Köket ser ut som ett bombnedslag efter min bakning, hon tanten från TV4 skulle svimma rakt av om hon såg mitt kök nu. Hahaha…..

Hörni, ha en jättemysig söndag så hörs vi senare!

Kram Nina

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00