ANNONS

Tehatt sökes?

/

Gokväll i stugorna!

Nu är det natt för tanten hemma i småstaden. Hostan började om idag igen…. snark! Prata med mamma tidigare ikväll och det var samma för henne. Det var väl en envis jäkla bakterie det här. Helt otroligt! Vi sitter i alla fall i soffan. Vi har ätit kycklingsoppa och bara såsat i soffan. Riktigt skönt när lilla familjen är samlad såhär på kvällen. Älskar det.

Min frukost i morse bestod av mitt bananbröd, cream cheese och avokado med örtsalt. Gjorde om receptet lite och tänkte bjuda dig på det sen. Nu känns det som jag redan skrivit det…. haha, när man kör instastory på dagarna också så kan man lätt blanda ihop vad man säger vart? Ni får ha överseende med mig, jag har PMS nu också så där är ju hjärnan väck. I alla fall min… 😉

Pukka te till också, med honung. Så jäkla gott. Älskar alla pukka teer. Har hittat några favvisar som vi alltid har hemma. Jag skulle verkligen vilja ha ork att sitta och dricka lite te på kvällarna. Det är så himla mysigt ju. När jag var riktigt ung så dejtade jag en kille vars syrra hade bott i England i många många år. Där dricks det te kan man säga. Han drack te varje varje kväll. Hade en sån riktig tekanna med sån hatt över på vardagsrumsbordet. Så jäkla mysigt. Undra om jag ska inhandla en sån fin tekanna och en sån hatt över? Finns dom ens kvar, har inte sett på evigheter. Måste googla imorgon.

Hon den här då? Hon ger sig verkligen inte. Idag försökte jag sitta vid datorn i soffan och jobba lite, tror ni jag fick det eller? Hon klättrar på datorn, på mig, framför mig så jag inte ser skärmen. Hopplösa kattskrälle. Till slut bäddade jag ned henne under en filt i armhålan på mig. Då lugnade hon sig och somnade. Haha…

Nu ska jag lägga mig på soffan här, Tony har lockat med fotpill. Jag är såååå fett beroende av det. Måste ha det varje kväll. Men det roliga i kråksången tror jag att han också är beroende av att pilla på saker så då är ju vi världens bästa kombo. Haha….hur bra?

Önskar er en skön kväll vänner! Tack för ni kikar in här hos mig.

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00