Kräsmagad?

Morning raringar! ❤️

Är du kräsmagad – don’t read!

Alltså, hur segt kan ett snor och slem vara? Nu ska allt upp och ut. Allt det som varit täppt och allt det som suttit som en rethosta i bröstet ska nu ut. Excuse me hello men hur vidrigt? Jag får kräkreflex bara av att jag skriver det. Är det något jag kan kräkas av på riktigt är det kattspyor (människospyor med för all del), slem och snor. Folk som harklar upp gröna bollar kan få mig att kaskadspy. Nu är jag en sån själv, buhuuuu…..

Jag antar dock att allt är i sin ordning. Kommer det upp och ur mig så är väl det ett tecken på tillfrisknande eller? Jag hoppas i alla fall det. Har man druckit 1147 koppar ingefärsdryck med honung och citron borde det ju enligt konstens alla regler vara på väg att bli bra nu, annars kan vi alla kalla ingefära som huskur en myt.

Idag slog det mig att vi ju herreminjee åker till fjällen om en vecka. Jag har varit i ett töcken av snor och slem så länge så jag nästan missat att det ju är snart. Måtte jag bli helt frisk nu, gänget vi åker med är ett gäng med snorbra kondition så jag lär flåsa efter i backarna. Milo åker sen länge förbi mig i backen så man kan inte längre skylla på att man ska hänga efter med Milo som håller på att lära sig åka. Haha…

Har redan börjat lägga fram lite grejer som jag ska ha med mig. Tajts i alla utföranden, bästa bästa när man åker till fjällen. Det mysiga med fjällen är ju att man inte går i annat än mys och träningskläder. Rödblossiga kinder, trötta ben och god gratäng i ugnen. Längtar! ♥

Tack för alla era kommentarer i inlägget om energitjuvar som du hittar lite längre ned. Vi är många som fått kämpa med energitjuvar i våra liv. Många som fortfarande kämpar. Jag har lite tips för det som jag tänkte skriva om i ett senare inlägg idag.

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs av lite senare igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
5 years ago

Snygga tights, är det hög midja?

niinis
niinis
Reply to  Nettan i Sumpan
5 years ago

YES! Love it! ♥

Siv
Siv
5 years ago

Till vilket fjäll ska ni åka? ⛷

niinis
niinis
Reply to  Siv
5 years ago

Vi ska till Stöten.

Nästa inlägg

Ny målning och utanför dörren

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x