Taggad måndag

Morning måndag!

Veckan är igång igen. Känner mig rätt taggad på måndag och det var en nästan obehaglig känsla. Haha…..så ovan vid det. Jag brukar nämligen inte känna mig taggad på måndagar men idag har jag en jäkligt taggad känsla. Det var nytt. Bäst att göra något bra av den!

Då passar det väl bra att jag tar tag i min walk in closet då? Ska sätta mig och beställa lite grejer till den som ska underlätta och göra saker lite mer praktiskt. Ut åkte precis databordet som stått och tagit en sån faslig plats därinne. Tony envisades med att det skulle stå därinne och jag har hatat det från första stund. I morse, när jag hade den här taggade känslan sa jag bara åt han:

”Nu ska du hjälpa mig och bära ut databordet från min walk in closet”.

Inget snack! Nu står det inte där inne längre. Har hittat en mycket bättre plats åt den. Under trappan är ett perfekt ställe som mest står och samlar damm så där kommer vår lilla datahörna att bli fr o m idag.

Känner ni ”powern” här va? Snacka om att jag känner mig som ett jäkla ånglok alltså.

Har just ätit en liten yttepytte frukost. Det här är typ en piss i Mississippi för mig. Jag som äter som en hel karl. Grejen är att jag ska försöka få in lite mellanmål i livet och då ska man inte behöva äta ett skrovmål varenda gång. Vi får se hur det går med det? Det här kändes mest töntigt faktiskt….. haha!

Kollade i Lifesum appen och det var faktiskt lite väl lågt. 126 kalorier…. nä, det duger inte, tyckte väl det kändes lite lite. Nu får jag gå på rond 2.

Ska jobba av lite här innan jag sätter igång med med min WIC. Det tycker nog inte hon är så kul som just parkerat sig tätt intill mig här.

Hörni, kör hårt nu denna måndag. Det verkar ju jag göra. Hörs senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blåbärskaka med vanilj och kanelsmul

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x