Läkesalva

Hej finisar!

I förmiddags kvistade jag över till min granne >>Carola<<. Kom hem med mer än jag kom dit med även om jag hade med mig 2 målade glas till henne.

Fick med mig en spray som jag ska spraya som ska ge harmoni. Den doftar ljuvligt, den sprayar jag runt mitt huvud, inte rakt på mig alltså.

Fick också med lite läkesalva, Milo har en ovana att slicka på sin överläpp och det i sin tur gör att hans läpp blir alldeles röd och sårig. Nu har jag värsta bästa salvan som ska läka det. Fick med mig ett sött litet lypsyl också, det kan han ha i väskan och ha på när det behövs.

Jag älskar ju kristaller och är det något som Carola har är det just det. Kolla vilken fin hon hade byggt upp där hemma? Någon dag ska vi åka till hennes lokal och där ska jag plocka på mig ett helt gäng också. Jag vill ha mer kristaller! ❤️

Carola är verkligen en av de finaste vännerna jag har. Så äkta, genuin och vänlig ända in i hjärtat. Vi har alltid så mycket att prata om så tiden bara springer iväg. En av de personer som jag verkligen vill ha mitt liv för alltid. Älskar henne!

Nu ska jag ta tag i massa jobb här igen, ville bara kika in och säga hej. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så berörd av minnena

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x