Man blir så mycket mer pepp!

Inlägget innehåller annonslänkar för Stronger

Hörni, nu knackar hösten på så det bara sjunger om det. Vi har inte kommit igång med träning på gymet ännu. Jag har varit för trött, Tony har varit förkyld och sen är det inte härligt att träna inomhus när det är 147 grader varmt ute som det var i somras. Men nu känner vi båda att det börjar bli dags att bege sig till gymet igen. Vi går ju på ett gym som är lugnare än lugnast. Ibland är vi där alldeles själva. Man kan ju tro att man blivit folkskygg också….haha. Nä men jag kan tycka att det är ashärligt med nästintill tomma lokaler när man tränar.

Skapligt koncentrerad va? Haha…. det gäller att förflytta den där jäkla klumpen och samtidigt hålla magen spänd. Piuuuuh….. Här har jag >>dessa tajts<< på mig. 

Något som är kul att inhandla till hösten är nya träningskläder. Är det något som får en verkligen pepp på att komma igång igen så är det lite nyhtt att ta på sig. Denna gången beställde jag tajts som absolut inte ska klämma runt magen. Det är det värsta jag vet nämligen, runt magen ska det vara mysigt, mjukt och skönt. Precis som min mage är…..mysig, mjuk och skön. Haha…

Dessa tajts är lite högre i midjan och sitter verkligen som en smäck. De känns väldigt behagliga just runt magen men de håller liksom ihop och in ändå. Man känner sig liksom stabil. Storgilla på det! Dom heter >>Congo Night<<, bara en sån sak.

De är Safari kollektionen, loooove Safari

Blev en >>ziptröja<< till som jag också storgillade. Den här kommer vara perfekt i vinter under skidjackan.

Blev ett helsvart set också. Ascoola tajts, också med hög midja, i någon form av pantermönster som jag bara älskar. Pantertanter, det passar ju garanterat in på mig. 🙂 Du hittar dom >>HÄR.<< Zipjackan hittar du >>HÄR. <<

Jag bara älskar den här texten som följer med på varje plagg.

”Varje plagg i vår kollektion är en hyllning till den inneboende styrkan i varje kvinna. 
Om du är den starkaste versionen av dig själv i varje aspekt av ditt liv,
kommer du vara lika vacker som du känner dig.”

Men hur fint? Exakt så är det ju. Ju starkare vi känner oss desto vackrare känner vi ju oss också. Love it! >>HÄR<< hittar du Strongers hela kollektion. Ett tips är att kolla in >>Strongers instagram,<< där visar de nämligen träningskläder på ”vanliga” kroppar – inte bara vältränade. Storgilla!

Hepp, gotta go. Vi hörs sen!

Kram Nina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..