Deppig?

Godmorgon raringar!

Men vad tusan, jag somnade ifrån er igår. Skulle bara vila lite och hur gick det? Jo jag somnade som en stock.

Igår for vi iväg mot Stockholm. Vi hade lite ärenden där och passade på att svänga in på Paradiset på NK för att äta lunch. Allt är ekologiskt där, det är dessutom en butik så du kan passa på att handla lite trevligheter och samtidigt äta lite god lunch.

Vädret var allt annat än soligt och gult som min tröja. Alltså, skaplig hangup jag fått på färg! Gult gör mig såååå glad!

Paradiset bjöd verkligen på mycket härligheter. Köpte en olivolja från Markatta också som hade citronzest i. Så god! Sen blir jag överlycklig när jag kan köpa helt rena juicer som inte innehåller något annat. Perfekt då jag äter som jag gör.

Igår kväll när vi kom hem så tände jag ljus överallt och så brann det i brasan. Så jädra mysig hösten är när den är såhär. Då kan det få vara höst.

Jag haaaaar ju så svårt för hösten. Bara för att mörkret återvänder och jag är inget ”fan” av mörker. Det gör mig deppig och låg på energi. Som att jag tappar hoppet på allt i hela livet, som att dagarna bara går och jag fyller dom inte med någonting alls. Jag fattar inte, hur kan en årstid få en så totalt förändrad? Någon som känner igen sig?

Så frågan är om jag denna höst och vinter ska ge mig in på det här med ljusterapi. Jag har aldrig testat, har du? Det sägs ju vara jättebra och ge massor så jag blir lite nyfiken. Tänk om det kan råda bot på min deppighet med mörkret? Kanske kan det hjälpa min biologiska klocka att bli lite mer rätt också? Måste googla på ljusterapi sen.

Nu ska Tony överraska oss lite säger han, ska bli väldigt spännande! Återkommer såklart med vad det innebar.

Kram Nina

 1. Monika skriver:

  D-vitaminer hjälper mig att stå ut med mörkret.

 2. Ingela skriver:

  Håller med. Hatar hösten. Blir så trött och deppig varje år. Brukar pussla det hjälper lite. Finns inget bra med hösten och mörkret.

 3. Sofia skriver:

  Testa Dr Mat nästa gång du är i NKs Saluhall. Mat som bygger immunförsvaret och hämmar inflammationer i kroppen. Tror det är helt i linje med vad du äter nu.

  Paradiset är bra, men deras utbud är så mycket mindre sedan de flyttade till NK. Brukar dock äta där när jag är i Sickla. Den butiken är mycket större, samt har en superbra delidisk där man kan plocka ihop sin egen måltid.

 4. Jessica skriver:

  Ja fy bubblan vad trött och deppig man blir. Somnar så fort man sätter sig i soffan. Det är som jag går i idé under höst/vinter, blommar ut på våren och är full av energi hela sommaren. Konstigt att det blir så Hoppade på viktväktarna sept 2018 och grannen och jag började gå ut och gå vid 19 på kvällar för att slippa somna i soffan. Det gjorde underverk, så får nog köra på samma koncept i vinter.

  Trevlig söndag på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..