Jag är i chock!

Godmorgon!

Jag är i chock. Tony är nämligen på kick-off med sitt jobb och har sovit borta inatt. Jag brukar i regel vara jätteorolig då. Inte kunna sova, vara orolig på kvällen, svårt att komma till ro osv.

Igår kväll åkte jag i alla fall till mamma och pappa med ett gäng bakade bullar. Pappa hade ju beställt som ni minns från igår.

Baksätet var knökfullt och det doftade som ett bageri i bilen. Rutorna var igenimmade av de precis nygräddade bullarna. Haha….

Vi hängde kvar tills jag sett höjdhoppet klart på TV:n och sen åkte vi hem. Jag lagade sen middag till mig (Milo hade redan ätit) och sen satte jag mig i soffhörnet med TV:n på. Tog inte många minuter förrän jag nickade till i soffan. Milo pulade i sitt rum och sen hade han fått lov att spela länge igår kväll då det var Fredag så jag kunde sova räv i soffan. Vaknade av att Thedde kom hem. Då nattade jag Milo i sin säng (brukar säga gonatt sov gott och småprata en stund innan jag får en puss och kram – får se hur länge till man får det) och så gick jag och la mig. Somnade direkt. Vaknade till inatt men somnade om till 6 i morse. Sovit hur bra som helst!

Vet ni att detta ALDRIG hänt! Jag har inte varit trygg när jag varit ensam hemma med ungarna och Tony inte legat bredvid mig. Då har jag alltid vaknat 1000 ggr och oroat mig, kollat klockan, vridit och vänt mig. Men inatt….. inget sånt! Kan detta också vara något positivt med kosten jag äter? Alltså enligt den här antiinflammatoriska kosten så ska ju all oro och ångest också dämpas, och med tanke på att detta aldrig hänt tidigare så kan jag inte koppla ihop det till något annat än det! Jag är i alla fall lyrisk, ligger kvar här i sängen med raggsockor och morgonrock och bara myser. Är så glad för det här så du kan inte ana.

Förr har jag ju tagit med ungar och allt och åkt hem till mamma och pappa och lagt mig. Absolut inte ens kunnat tänka tanken att sova själv sådär. Så igår hade jag lite ont i magen för det här. Jag vet ju hur jag brukar vara så jag var förberedd på en natt med noll sömn och oro, men det var absolut inga problem alls. Sköööööönt!

Igår hade jag en mysig dag med min fina mamma. Hon och jag åkte till IKEA och strosade.

Vi har alltid så mycket och prata om mamma och jag. Det är liksom aldrig tyst när vi sitter i bilen. ❤️

Efter en runda på Ikea och mamma hittat världens finaste matta till vardagsrummet så gick vi iväg för att äta.

Foodcourt på Erikslund bjöd på mat som jag kunde äta. Så glad för det!

Hem och hämta Milo och sen åkte jag vidare hemåt för att baka de där kanelbullarna!

Idag ska jag fortsätta och ge vardagsrummet lite ny färg. Hoppas bli klar idag så jag kan ta lite bilder och visa dig också.

Vi hörs lite senare, ha en fin lördag om du inte kikar in mer idag!

Kram Nina

 1. Elin skriver:

  Hej, tack för en härlig blogg ❤️
  En liten fråga selleri juicen dricker du den på morgonen innan frukost eller spelar det ingen roll?
  Ha en fin kväll!
  Kram

  1. niinis skriver:

   Den ska drickas direkt på morgonen på tom mage. Sedan väntar du 20 min innan du äter frukost.

 2. Vilken härlig läsning, så skönt för dig Nina ❣. Tror helt klart på kosten i kombi med en annan trygghet inom dig som börjar växa fram⭐. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..