ANNONS

Lampjakt och häng med ”Mellan”

/

Hello!

Här ligger jag i soffan och kommer nog nicka till när som helst, kanske hinner jag klart inlägget, kanske inte. Kan vara så att telefonen slår i pannan här vilken sekund som helst.

Idag fick jag med mig Mellan till Mall. Vi for runt och fixade massa ärenden. Sen käkade vi lunch innan vi åkte hem igen. Riktigt mysigt!

När Tony kom hem från jobbet skulle vi åka och kolla en lampa till vårt vardagsrum. Hade för mig att jag sett såna naturfärgade som jag är ute efter.

Dessa var det jag kunde tänka mig. Tyvärr så var den vänstra naturfärgade för stor, annars hade jag köpt den direkt. Dom andra kändes mer som bara ok. En sån vill jag inte ha, det ska vara ”love at first sight”! Har du tips på fina lampor i den looken så får du gärna hojta!

Undra hur många år sammanlagt man tillbringat här? Tre barn med så olika tidsspann – ja då blir det lite häng på barnavdelningen. Tänk att dom tyckte det var sååååå härligt!

Kolla in soffan jag hittade på fyndis?! Ämen sååååå ljuvlig. Dubbla schäslonger hade den dessutom så denna hade man sussat gott till vid TV:n. Dock så var den på tok för bred för att få plats hemma hos oss.

Tony testade utbudet av stolar.

Som sista grej handlade vi på Citygross. Där hittade Milo äntligen en mask han vill ha på Halloweenkalaset i skolan. Årets höjdpunkt. Dock betyder det att mami inte kommer få sminka sin unge. Boooring!

Såhär snygga blev vi också. ‍♀️‍♂️‍♀️ Vi älskar Halloween i vår familj. Haha, sen älskar vi att klä ut oss också. Bästa som finns! ❤️

Nä hörni, nu är det natti natti. Somnat några ggr redan så nu måste jag sova.

Kram Nina

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00