ANNONS

Bananpannkakor och nya naglar

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns

Hej och hallå denna tisdagkväll.

Kväll igen, äntligen har det vänt lite för mig. Jag börjar vara vaken längre och längre på kvällarna. Så skönt! Känns som jag börjar få tillbaka mitt liv igen. Än är det inte optimalt utan jag somnar supertidigt vissa kvällar men det går åt rätt håll hela tiden.

Igår fixade jag mina naglar igen. Har lite tröttnat på långa naglar så nu kapade jag ned dom helt och fick ett svart lack. Åh vad jag älskar dom här naglarna nu alltså. Kan peta mig i ögat, kan knattra på datorn, kan knäppa alla knappar som finns, kan baka utan att ha 8 kilo deg under naglarna…. det finns en anledning till varför jag börjat baka med gummihandskar. Haha… Ja men detta var verkligen superskönt. Såhär kommer de nog få vara nu.

Jag älskar när de är såhär blanka, ser så otroligt fräscht ut. Tyvärr så håller dom inte blankheten riktigt tills man gör om dem igen, men har jag en färg hemma som påminner om den jag har på naglarna så brukar jag bättra på!

Mitt favoritnagellack är Essie. Jag har provat många olika och detta är det lacket som sitter allra bäst.

Det här är min favoritprodukt! Snabbtorkande droppar som alltid ser till att man inte kladdar ner halva hemmet!

Just nu har Åhléns ett erbjudande som jag tänkte tipsa dig om! Handlar du för minst 500 kr får du 15% rabatt, handlar du för minst 800 kr får du 20% rabatt, handlar du för minst 1500 kr får du 25%. Detta gäller på Åhléns.se med webkod: FEB20.

Foto: © Nina Hermansen

Idag gjorde jag så sjukt goda bananpannkakor till lunch. Jag ööööste på lönnsirap på dom också så du kan ju bara gissa? 😋😋😋 Dom är lite mindre men blir lite tjockare då det är bakpulver i.

BANANPANNKAKOR, 8 st

2 mogna bananer

3 dl havregryn (glutenfria om du vill ha glutenfritt)

1 msk kokosolja

1,5 tsk bakpulver

1 dl havremjölk

0,5 tsk malen kardemumma

1 krm vaniljpulver

Lite havssalt

Gör såhär:

1) Häll i havregrynen i en matberedare och kör havregrynen till mjöl.

2) Ha i resten av ingredienserna och kör tills allt blandats ordentligt. Låt stå i några minuter så det gojsar till sig lite.

3) Stek dem i lite kokosolja. Toppa med bananskivor, blåbär och lönnsirap. Sååå gott och nyttigt! 😋👌🏻🥰

Nu börjar jag dock bli lite trött. Har hunnit äta middag här mitt i blogginlägget och nu när jag ätit så känner jag att jag skulle kunna stupa i säng. Har hårbollen här precis bredvid.

Hon har precis kört sin kvällstvätt här och nu är det nog dags att nanna kudde för Majlis bruttan också. Det är riv och drag i brudarna i den här familjen…. haha. Sover som små bebisar kvällarna igenom. 😀

Hörni, ha en fin kväll. Onsdag imorgon redan.

Kram Nina

3
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00