Den här känslan alltså!

Men sorry hörni, jag var säker på att det var onsdag idag men det är ju torsdag idag, jag är helt förvirrad med dagarna känner jag. Haha….

Men nu ska vi prata om känslan jag har. Alltså DEN känslan! Den går inte att beskriva….. strumpsäckarna är sorterade och strumporna som inga kompisar hade är kasserade! Herreminjeee så mycket strumpor vi har! Grejen är ju att man köper mycket nya strumpor när man inte riktigt orkar sortera. Men nu håller vi på att drunkna i strumpor hörni.

Det tog sin lilla tid men nu är det gjort, så värt det när man är klar. Nu ska vi aldrig mer få ihop en hög av strumpor. Fick tipset om Soxsaver från en av mina följare, kastade mig in där och läste.


De här mackapärerna är hur grymma som helst. När man använt klart sina strumpor så klämmer man in sitt par i en sån ögla, den runda grejen kan alltså förflyttas. Sen tar man hela raddan och slänger i tvättmaskinen. Sen kan den torkas likadant. Omöjligt för de små jäklarna att försvinna då ju. Så lägger man in en sån i varje persons rum och så är man ansvarig för att strumporna sitter på raddan.

Jag ska ta och beställa på en gång! Var inte dyrt alls…. lätt värt allt om jag kan få slippa våra hemska strumpsäckar fr o m nu. Du hittar dom HÄR (OBS: Ett tips, jag har inget samarbete med Soxsaver.) De finns i olika paket, du kan köpa fler också.

Nu ska jag njuta av att säckarna är tömda och att vi alla har en miljard strumpor nu i våra strumplådor. Hurra!

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 years ago

Fiffigt! Här hemma(vi är 6 stycken i familjen), har sonen som är 12 tagit på sig att sortera mot att han får 5:- per tillfälle han sorterar. Blir för det mesta 1 ggr per vecka.
Såå bra, tycker båda två😁

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
4 years ago

Åh smart, duktig kille ni har! Här hemma har vi en hård förhandlare, 5 kr var ju ett himla bra pris kan jag känna. Jag hade nog velat haft minst 3 femmor i rad för allt jag sorterade idag. Haha…. kanske ska förhandla med karln om det där. 🙂

Helene
Helene
4 years ago

Vi köper enfärgade strumpor, maken svarta och jag vita, när sonen bodde hemma hade han grå. På det viset gjorde inget om en kom bort, alla vita passade ju med varandra.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
4 years ago

Vi har pratat om det där tusen ggr, men då skulle vi ha behövt kastat alla våra 100 tals och det kändes dumt. Sen vill jag ha lite svarta ibland, vita ibland och så nån färgglad ibland. Haha… men bra för den som kan tänkas bara vita strumpor.

Giggi
Giggi
4 years ago

När mina döttrar bodde hos mig jag tvättade men de fick sortera deras nytvättade sockar för jag kunde inte hålla reda på vems är vems.
Men visst hände det att tvättmaskinen åt upp ena sockan,de bara försvann:))

Sunny
Sunny
4 years ago

Beställde direkt! Klockrent 🙂

J
J
4 years ago

Bra jobbat!!!

Mitra
Mitra
4 years ago

Åh vad glad jag blir att du gillade tipset! Hoppas du gillar den lika mycket som jag! :))

Joel
4 years ago

Underbart med sorterade strumpor!! 🥳🎉

Nästa inlägg

Krispig potatis- och aprikossallad och strumppåsarna

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x