Fredag här hemma

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhlens och Granit.

Godmorgon!

Hängig men ändå vid gott mod. Jag har varit uppe och städat lite på morgonen, eller plockat….städningen har jag kvar. Det ska dock bara dammsugas, torka golv behöver vi inte för det gjorde vi i förrgår. Går fortfarande i valet och kvalet om vi ska skaffa oss hemstäd eller inte. Vet ni hur skönt det skulle vara? Magiskt skönt! Ni som har det, funkar det fint? Är det så skönt som alla säger? Haha…. städar ni innan de kommer hem till er? Det är lite där mitt problem ligger tror jag, vill inte att andra ska behöva städa min skit. Haha…. Men, det skulle underlätta så mycket för mig som till största delen jobbar hemifrån. Blir mycket gå runt och städa alla dagar i veckan för att försöka hinna med hemmet också. Ja men berätta gärna.

IMG_4599-2

Skultunaljusstakar HÄR

IMG_4601

Sötisen sitter och snugglar på en av sina favoritplatser här hemma. Här har hon uppsikt ut över gården och alla fåglar som flyger omkring. Just nu är hon dock lite trött ser det ut som, det är så att säga färdigspanat. 🙂

IMG_4595Ljusstake ”Gloria” Klong HÄR // Ljusstake Constella HÄR 

Älskar mina Klong ljusstakar, har i silver också. Vill köpa en mindre gloria också, dom är så fina när de står bredvid varandra. Passa på nu vetja om du är sugen, Åhlens har nämligen 20% rabatt på hemsortimentet med rabattkod: HEM20. HÄR hittar du Åhlens hela hemkategori.

förvaringstavla

Ska göra om på väggen bakom här ovan. Har ju hyllor där nu men ska köpa förvaringstavlor från Granit  (<länk) som ger helt andra möjligheter med förvaring. Kolla bara!! Så snyggt, man kan ha allt från kokböckerna till oljor och vinglas på den här förvaringstavlan. Finns massa bra utrustning att köpa till tavlan också. Passa på nu om du gillar Granit, de har 3 för 2 på HELA SITT SORTIMENT IDAG! HÄR hittar du till Granit.

IMG_4596

IMG_4597

IMG_4598

Gjorde i ordning lite på min matlagningsstation idag också. Där ser det för det mesta ut som ett sprängt skithus när jag håller på. Det är trångt och jag har haft ett alldeles för litet fat förut. Idag bytte jag till ett stort marmorfar så allt får plats. Mycket bättre! Måste berätta om kryddan här ovanför. Såg på min instastory att någon (minns inte vem nu) torkade allt som man egentligen kastar i komposten. Ja men du vet, lökskal, paprikarester, morotsskal, vitlöksrester, skal av palsternacka osv. Jag slängde i lite citron och limeskal också. Se till att skalen är avsköljda ordentligt, sen in i ugnen på 100 grader i några timmar. Sedan körde jag det i matberedaren och så fick jag denna krydda som är helt magisk. Testa vetja! Hade dessa i köttfärsbiffarna jag lagade häromdagen, blev sååå gott.

IMG_4591Säga vad man vill om att snön kommit, men så vackert det var i morse när jag tittade ut. Det låg som en dimma över allt sen, sååå magiskt fint. Sånt ser man ju bara när det är frost eller snö. Men, det kan komma och säga hej nu bara och sen dra och göra plats för våren. Ok? 🙂

Hörni, ska fortsätta jobba här. Ska dricka varmt te med honung också och se om jag kan lyckas kurera mig lite. Ha en fin fredag så hörs vi lite senare!

Kram Nina

35
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
4 years ago

JAAAAA till hemstäd, haft det varannan vecka i 3 år nu, har aldrig haft så rent och fint. Om jag inte är på jobbet under tiden åker jag och storhandlar eller går lång promenad.

Jenny
Jenny
4 years ago

Tack snälla för tipset om att göra kryddor själv! Kul och bra 🙂 Vänliga hälsningar Jenny

Viola
Viola
4 years ago

Har städ och har haft det i snart 4 år, överlägset det bästa jag gjort! Trodde att jag också skulle gå och plocka innan, men hoppsan så snabbt jag kom över det 😉 Vi plockar självklart upp från golvet, men i övrigt gör vi inget extra inför städdagen. Den känslan när man kommer hem och det doftar nystädat, alltså den är svårslagen!

Jenny
Jenny
4 years ago

Jag som ”städtant” kan säga att det är såå mycket roligare att komma till ett smutsigt hus än ett som redan är städat. Älskar ordning och reda. Vill se hur allt det ”fula” försvinner och lämna efter mig något mycket bättre. Man behöver absolut inte vara rädd för nåt. Det är ränder i toan, råttor under sängen och mat i vasken… det är ju det JAG tar bort! 😃😊

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Vet du hur härligt det var att höra det där!!! Tack, nu kanske jag vågar. Hihi…. Kram 🙂

Nästa inlägg

Å så kom det….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x