Kvällens dukning

Halloj fredagsfirare!

Hur går det, allt set up för kvällen? Här har jag faktiskt varit lite försigkommen och dukat bordet redan. Milo har innebandyträning 17.45 och efter den vill man liksom ha allt klart för att bara sätta sig och äta.

Idag fick solglasögonen vara till hjälp i den gassande solen. Vädret idag har varit fullkomligen magiskt. Snacka om att man blir gladare i själen alltså.

Bedrövlig framruta på bilen men som sagt, oj vad soligt alltså. Herreminjee, fortsätt lysa för bövelen säger jag.

Efter skolan åkte vi till Intersport för att köpa innebandyglasögon till Milo, ikväll ska han på sin första innebandyträning på 4 år. Han provade lite för 4 år sedan men fastnade inte riktigt då. Nu är han redo att försöka igen. Bara kul att man variera fotbollen med lite innebandy. Jag älskar ju innebandy och har spelat i över 10 år själv. Var ju tränare för Theddes lag i 5 år också. Vi var ju en riktig sån nördig innebandyfamilj en gång i tiden. 🙂

IMG_4615

Jag och en miljard andra ungefär var på ICA Maxi och handlade förut, jag får nästan lite tuppjuck när det är för mycket folk. Så orutinerat att åka dit när det är kaos, man lär sig aldrig. Man ska handla innan kl 12 på fredagar, annars får man räkna med knökfull parkering och kaos vid frukt och gröntvägningen. Fick med mig hälften av allt jag skulle handla men resonerade som så att jag åker hellre dit igen när det lugnat sig lite. 😉

IMG_4602

IMG_4605

IMG_4606

IMG_4613

IMG_4614

IMG_4609

Här har vi kvällens dukning, så mysigt när vi sitter på loftet och äter. Det är lite att bära och så men med en stor bricka får man med sig det mesta på en gång. Så värt en liten ansträngning för att få sitta där uppe och mysa.

Nu ska jag börja med maten så jag kommer en bit innan vi måste åka. Hörs vi inte mer ikväll så önskar jag dig en mysig kväll och en skön helg.

Kram Nina

 1. Linda skriver:

  Jättefin dukning, alltid kul att göra det lite extra mysigt😊 Undrar var du har köpt de fina bordstabletterna?

  Trevlig helg🤗

 2. Therese skriver:

  När ni äter middag är vi redan inne på fredagsmyset 😂 här har vi ett födelsedagsbarn imorgon. Han som gjorde mig till mamma firar sin första ”riktiga” födelsedag imorgon och blir alltså 4 år. Men nu har lillebror börjat snora och hosta, precis så här näst sista dagen på vabruari. Hoppas på fin kalasdag ändå 🙂

  1. niiinis skriver:

   Grattis till lillen, hoppas ni håller en friska! Kram

 3. Sofia skriver:

  Åh vad mysigt det ser ut 😊 trevlig helg!

  1. niiinis skriver:

   Tack snälla! 🙂 Trevlig helg till dig med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..