ANNONS
Integritet på Tailsweep

Våffeltoast och mysmorgon

Godmorgon raringar!

Lite krasslig i halsen men ok ändå, det är ju lördag. En av veckans bästa dagar. Älskar verkligen lördagar i vår familj. Idag drar vi iväg för att se stora sonens lag spela innebandy, vet att han uppskattar oss där uppe på läktaren och nu är det ju ”vårt” lag som vi hejar på så det är riktigt roligt att se.

Här har jag inte varit uppe så länge, herreminjeee jag hade ju sovmorgon till klockan var halv 7. Fick en chock när jag vaknade, haha…. Sovit som en liten prinsessa, antar att förkylningen gör så man sover lite tyngre och mer.

Som jag trivs i min volangmorgonrock alltså, den är så galet mjuk och skön och skulle jag få gå i ett plagg för resten av mitt liv skulle det nog bli det här. Haha… Ja men jag kan ha det som klänning, jag kan ha det som mysdräkt och jag kan ha det som duschrock och som pyjamas. Va? Hur bra? Haha…. Här har jag skrivit mer om morgonrocken.

I morse gjorde jag dessa toastvåfflor till Milo till frukost. Dessa kan jag verkligen varmt rekommendera alltså, så smaskigt och så enkelt att svänga ihop. Dom är väldigt uppskattade i vår familj.

TOASTVÅFFLOR, 1 bröd

2 rostbröd
4 tunna skivor skinka
4 skivor ost
smör 
valfri kryddning 

Gör såhär:

Smöra bröden och ha på skinka och ost och krydda efter smak. Sätt ihop och lägg i våffeljärn, pressa ihop våffeljärnet ordentligt under hela tiden. Brödet är klart när det fått lite färg. Dela brödet så du får 2 sandwich av det. Superenkelt och så gott!

Istället för att kasta en hel bukett där några utav växterna börjat sloka så brukar jag spara de blommor och de gröna växter som fortfarande är fina. Sen köpte jag ett packe med tulpaner igår och dela den, lite till rosorna på matbordet och lite till den här buketten. Blev så himla fint! Ett litet tips på hur du får blommorna att hålla läääänge.

Nä, nu måste jag fixa mig för dagen hörni. Ha en fin dag. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00