ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vilken omgång!

/

Godmorgon vänner!

Oj oj vilken redig förkylning detta var alltså! En riktig jäkla omgång har jag råkat ut för. Jag har varit typ däckad i 2 dagar. Igår låg jag i soffan i stort sett hela dagen, gick och la mig kl 20 och så sov jag till 4 i morse. Inge kul alls men idag känner jag mig yttepytte lite bättre, hoppas så att det vänder nu. Ska ta en dusch och tvätta håret och sånt sen, det brukar göra att man känner sig lite bättre. Jag som hade massa möten i Sthlm inplanerat denna veckan, jag har fått avboka allting. Skittrist, men det hade verkligen inte gått.

Ligger här och kikar på katten när hon i sin tur kikar på fåglarna som äter utanför. Alltså några av er kanske minns att jag skrev om fågelmaten? Herreminjeeee alltså, jag vet inte hur många hinkar med fågelbollsmat jag köpt nu? Vi har fullt av fåglar på vår altan som äter och äter. Majlis tycker det är mäkta underhållande och sitter allt som oftast såhär och stirrar.

Idag måste jag ändå jobba lite, har jobbat de andra dagarna också men har tillåtit mig att vila mycket och legat och kollat lite serier. Det har varit riktigt skönt. Har kollat ikapp Wahlgrens värld t ex, så härlig serie alltså…. älskade att följa med på bröllopet. Nu har jag fastnat på Hayu. och ”Hollywood Medium with Tyler Henry.” Han är riktigt vass!

Nu ska jag fortsätta titta här lite innan jag ska försöka göra en liten kraftansträngning. Hörs lite senare!

Kram Nina

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00