ANNONS

Skitmatta

/

Halloj halloj!

Här hemma pågår städning de luxe. Jag har varit sjuk i veckan och Tony har haft massor med jobb så hemmet är eftersatt. Rena tvätthögen är upp till taket, vi är sjujäkla bra på att tvätta men sen är vi sämre på att ta hand om den rentvättade tvätten. Hatar och stå och rota i den där högen efter kläder och inte hitta ett skit…. den måste bort idag. Punkt slut… 🙂

Senare är det kalas hemma hos pappa, han fyller år i veckan som kommer och idag ska vi bli bjudna på mat och mys därhemma. Tänk, pappa fyller 70 nästa år. Kan inte fatta? Jag var nyss på hans 50 årsfest känns det som. Glad att jag har unga föräldrar, dom känns verkligen unga fortfarande. Orkar massor och är pigga och glada. Tacksam är ordet!

IMG_4702
Dammsugningen kvar som ni ser, alltså den här mattan är det sämsta köpet jag gjort. Allt skit syns och så är den för liten också. Aja, den ska bytas ut inom kort, vad har ni för färg på era vardagsrumsmattor? Någon färg ni rekommenderar lite extra?

Nu ska jag fortsätta här, har ett bröd i ugnen som jag är så sugen på. Ett bananbröd med havremjöl och lite rårismjöl i. Aldrig bakat med rårismjöl så det ska bli lite spännande.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina 

6
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00