ANNONS
Integritet på Tailsweep

Måste varit i total dvala

/

Halloj halloj!

Sitter på stan på ett café och jobbar med Tony idag. Älskar när jag har sällis av honom, är ju van att alltid jobba ensam men iom att Tony kan jobba hemifrån en hel del så har jag plötsligt fått en ”arbetskamrat”. Mår äntligen bättre men känner mig lite seg i kolan fortfarande. Får se om jag åker till mitt kontor i nästa vecka?

För er som inte hängt med så har jag hyrt in mig på ett kontor i Sthlm. Kände att jag behövde komma hemifrån lite och få lite miljöombyte. Behöver också ett ställe där jag kan vara anträffbar och ta emot möten och sånt. Jag har ju möten i Sthlm några gånger i månaden så då är det perfekt att kunna sköta allt sånt de dagar som jag förlägger min tid där. Sagt och gjort så började jag i alla fall att leta kontor/lokal och så hittade jag ett perfekt ställe. Det ligger perfekt centralt, nära Karlaplan. Vi är fler som hyr in oss där, dom personerna har jag dock inte träffat ännu. Det är perfekt, intimt och lagom stort då vi är inte så många. Jag knäppte bilder när jag var där men minns inte var jag har dom nu, måste gå igenom min telefon och se om jag hittar dom?

Dagens arbetsplats. 

Hur ser veckan ut? Ja, jag har slarvat så sjukt mycket med att skriva upp allt i min kalender så just nu känns allt som värsta kaoset. Helst efter jag var sjuk, känns som jag tänkte ”jag skriver upp det sen” om allt jag planerade in och nu minns jag inte ens hälften. Ja, så nu gäller det att gå igenom alla mejl för att se vad sjutton jag bokat. Var jag i total dvala förra veckan? Det känns verkligen så…. haha.

På onsdag och på lördag är vi i alla fall bjudna på kalas. På söndag öppnar anmälan till tjejvasan. Nä men jag vet inte, jag fick nå ryck och tänkte att jag nog vill anmäla mig. Häftigt. Jag tror att jag kommer svimma och spy men jag vill ändå testa. Snacka om utmaning. Så tar jag med mig hela konkarongen till familjer så får dom ha lite jippo och fest och heja på mig i spåret. Något att redan se fram emot. 🙂 Jag är nog inte klok men känner att det vore kul att fixa det!

Jahapp, ska fortsätta här. Vi hörs senare.

Kram Nina

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00