ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sååå oföretagsam

Godmorgon höll jag på att skriva och klockan är långt över 1 på dagen….

…. idag har jag haft en så oföretagsam dag så jag vet inte vad. Jag har ändå lyckats varit och handlat och lagat mat till mig själv. Men det är typ det jag fått gjort. Jag tar tag i 17 olika saker (då jag har massor att göra) men känner att jag kommer av mig med massa onödigt slafs hela tiden. Är jag inte inne och scrollar instagram för sjuttioåttonde gången så halkar jag in på någon möbelsida och kollar matbord och stolar, och scrollar jag inte expressen så halkar jag in på en sida med bikinis. Nämen jag får fasen ingenting gjort idag, känns som jag är helt bakom flötet.

Nu har jag i alla fall börjat med det här blogginlägget och det måste man ju säga är något utöver det vanliga en dag som denna. Att jag ens förmådde mig att få igång datorn och sätta mig här är ju en smärre bragd med tanke på handlingskraften jag besitter idag. Haha…

Igår däremot, då var jag handlingkraftens kvinna må ni tro. Jag fyllde på fåglarnas behållare. Haha… jag skojar, det förstår ni va? Ja men så ni inte tänker att jag ju måste vara helt snedvriden. 🙂 Angående dessa så har vi 4 såna här hänger där ute, det är ett jäkla hålligång i dessa må jag säga. Det äts utta helskotta alltså, de här fåglarna kommer snart att äta oss ur huset eller inte orka lyfta med vingarnas kraft då det rultat till sig av all mat. Jag åker skytteltrafik fram och tillbaka till ÖB för att handla nya hinkar för jämnan. Haha… Nä men hörni, hur länge ska dom ha mat? När klarar dom sig så att säga själva? När börjar det finnas mat i naturen så jag slipper slita ut vägen mellan hemmet och ÖB menar jag? 🙂

Fru ”Oföretagsam”….. 😅 Jaja, man får väl ha såna dagar ibland. Man kan inte alltid prestera på topp och vara på alerten. Ibland får man vara en ”slacker” som inte får ett jota gjort. Får se om dagen fortsätter i samma anda eller om jag snappar upp mig mot slutet av den. Vi får helt enkelt se?

Nu hämta barn på skolan i alla fall, vi hörs lite senare!

Kram Nina

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00