ANNONS
Integritet på Tailsweep

Känns oroligt nu

/

Hej och hallå!

Ja oj, Sverige känns så otroligt oroligt just nu. Hela världen faktiskt. Jag är glad att jag kommit så långt på min resa i att bli bättre i min hälsoångest/hypokondri. Hade detta varit för bara ett par år sedan hade jag fullkomligen klättrat på väggarna nu. Är du oroligt lagd har jag full förståelse för om du mår väldigt dåligt just nu. Sånt här gör tillvaron för oroliga väldigt jobbig.

Jag försöker att läsa sånt som kommer ifrån professionella på ämnet, inte läsa så mycket av det som delas till höger och vänster. Någonstans kanske man måste välja vad man ska läsa för att inte mata sig själv full av allt som skrivs. Det är nämligen så olika, ja det som skrivs alltså. Att sen ta ett beslut som känns bra i magen för hur man ska tackla situationen är det bästa tänkbara. Och att självklart tänka på andra människor i det som pågår nu. Hur kan man försöka hjälpa till med att få smittspridningen att lugna sig lite? Jo, genom att 100% stanna hemma om man plötsligt börjar känna av någonting som liknar förkylningssymtom t ex.

Egengjord handsprit

Vi har tagit beslutet att vara försiktiga nu. Inte vistas i folkmassor, vara noga med handhygien. Jag har precis gjort egen handsprit här hemma så vi har, den är ju slut överallt. Ska fördela ut i små tuber så alla har med sig i fickorna. Jag hoppas verkligen att Tony fr o m nu kan jobba mest hemifrån också. Man får vara försiktig och värna om varandra känner jag. Behöver inte betyda att man är hysterisk, men att man tar det här på allvar och försöker förhindra smittan så mycket som det går.

Jag har haft sån spänningshuvudvärk så idag tog jag en lugn förmiddag. Låg på spikmattan och försökte få kroppen att slappna av.

Ja hon som alltid är med var självklart med på spikmattan också. 🤗 Vad snygg ryggen blir va? 🗡🗡🗡 Men oj vad skönt det är med den där spikmattan, snacka om att det hjälper kroppen att slappna av. Jag brukar somna så himla skönt på den. Sen när man vaknar är det som att få loss knivar från ryggen. 😅

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter spikmatta blev det ett varmt bad också. Ja men som sagt, en sån riktig skön avslappnande morgon och förmiddag. Ett tips är att göra något sånt för dig själv när du har möjlighet. Att vara lite snäll emot sig själv är fint, det känns som man investerar lite i sin själ då.

Hur känner du med det här viruset, hur resonerar du?

Önskar dig en fin kväll!

Kram Nina

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00