ANNONS

Magisk vistelse vid vattnet

/

Godmorgon raringar!

Flyttar man gardinen här så har jag en magisk morgonvy.

Tänk att få vakna till det här varje dag? Vi är ute hos våra vänner Carola och Nisse och har haft ett superhärligt dygn här. Detta är deras sommarhus och jag kan knappt ta in hur fint det är här. Det är verkligen helt fantastiskt!

Det har varit mycket slit men oj oj oj så fint dom fått till det. Det är dessutom ett sånt lugn här ute så man blir alldeles tagen.

Igår eftermiddag kom vi hit. Solen gassade och det var perfekt varmt. Det har badats, Milo har nog varit i vattnet mer än vad han inte varit det. T.o.m jag badade, blir alltid lika glad när jag lyckas ta mig i.

Magiskt brygghäng för hela slanten!

Jag och min fina Carola har fått sitta och myst såhär. Ser ni bastun på flotten? Det är nog det snyggaste jag sett. Den har dom byggt själva.

Milo fick sätta sig bakpå Hampus (en av Carola och Nisses söner) och åka den här racern. Det var minst sagt uppskattat!

Det har plockats mask för fiske ifrån bryggan. Man ser ju på Milos min att det var allt annat än trevligt att trä på den.

Till slut nappade fisken och Milo fick en snorjärs på kroken. Haha…. men det spelar ingen roll. Napp som napp.

Maten var förberedd så efter att den färska gösen smörstekts satte vi oss vid den här magiska platsen och åt middag i timmar! Åt så himla himla gott! Du ska få recept på allt sen!

Solen sjönk ned medan vi satt där och jag kände bara att jag var så tacksam för allt. Fina vänner, en magisk dag och kväll med god mat och så min lilla familj där.

Nu ska vi nog gå upp och ta ett morgondopp, nu ljög jag…. jag kommer INTE göra det igen, men jag tror att Tony och Milo vill hoppa i.

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00