Bomans Hotell i Trosa

Heeeeej!

Äntligen tillbaka. Nu har allvaret och vardagen startat här hemma och livet kommer att återgå till det som kallas det normala. Ska faktiskt bli skönt att få komma igång och blogga mera. Jag har tillåtit mig att vara lite mer ledig denna sommar för att jag verkligen behövde det. Våren blev ju som den blev och det har inneburit väldigt mycket oro och jag kände när sommarlovet startade att nu ska jag försöka passa på att ladda upp mig lite. Ta bort lite press och stress från mina axlar och ta dagarna lite mer som de kommer.

Även om jag berättar mycket på bloggen så berättar man ju inte allt av integritetsmässiga skäl. Vissa saker håller man ju för sig själv. Men för att förklara en del så genomgick en familjemedlem något riktigt tufft och jobbigt i höstas. Det innebar sjukt mycket oro under ganska så lång tid och när vi var mitt uppe i det så drog pandemin igång. Det blev som det bara var hemska saker som avlöste varandra. Pandemin förvärrade allt dessutom så den hade inte kunnat kommit mer olägligt.

När pandemin började släppa taget och allt började bli bra med familjemedlemmen kände jag att nu behöver jag släppa lite och bara leva ett tag. Vi har njutit som aldrig förr…. på något sätt har vi blivit omskakade och jag känner verkligen att livet måste levas till fullo. Det är så många år av mitt liv som ägnats åt oro, panikångest, ångest och psykisk ohälsa och när vi hade det riktigt tufft av oro i höstas och så pandemin på det var jag glad att jag hade hunnit bygga upp mig själv. Sellerijuicen och min kostomläggning gjorde så jag också stärkte mig psykiskt… tack och lov. Jag vet ärligt talat inte hur jag hade fixat pandemin och allt som hände i höstas annars? Jag hade varit en blöt fläck i ett hörn någonstans.

Så, sommarlovet blev mitt sommarlov också. Andas, njuta, leva här och nu, vara spontan och leva livet blev liksom vårt mantra. Jag är så glad för det.

Nu känner jag mig laddad att köra igång igen. Nu ska jag uppdatera er bättre. Ser fram emot det, bloggen ska få kärlek nu och det känns riktigt kul. Tänkte börja med att berätta för er om vår helg som vi hade nu. Jag delar upp det så det inte blir så mycket i ett inlägg. Sista sommarlovshelgen gick vi all in och satsade på att bara njuta allt vi orkade när vädret också visade sig från sin bästa sida.

I fredags drog vi iväg mot Trosa. Tyvärr så hade det hänt en stor bilolycka på vägen så vi blev ståendes i över 1,5 timme.

Väl framme i Trosa var vi vrålhungriga och kastade oss in på Kölsvinet för att äta en supersen lunch.

Vi käkade gott och bara satt och njöt av vädret som var. Kölsvinet ligger precis vid vattnet så utsikten är fantastisk. Alltså glassen från Gute Glass var verkligen maaaaagisk! Jag MÅSTE prata med ICA här i stan och få dom att ta in den, ni anar inte. En av de godaste glassar jag ätit helt klart! Mjölkfri dessutom, helt otroligt!

Vi hann ”lajja” lite på lekparken på väg till Bomans Hotell som vi bodde på. Det var säkert 35 år sen man satt på en sån här så jag var bara tvungen att testa!

Som sagt så bodde vi på Bomans Hotell. Alltsååååå, vilket ställe! Vi bokade ett av de finaste rummen för jag har hört att de ska vara helt outstanding. Gissa om dom var det? Vi var sååå impade!

Vi hade en egen terass och bodde faktiskt i ett helt eget hus på gården! Rummet heter Glimmertwin ifall du vill testa nångång.

Vi bodde i Keith Richards rum kan man säga för han var överallt på väggarna. Han stod t.o.m och askade lite snyggt med i badkaret som var i rummet. Det fanns också en grammofonspelare och Rollings Stones plattor att lyssna på.

Glada över det fina rummet! ❤️

Fixade oss i ordning för middagen som vi bokat på deras restaurang kl 19.30. Jag älskar att stå i ett nytt badrum och fixa mig, vet inte varför men har alltid gillat det. På det här hotellet hade man dessutom tänkt på allt, fanns t.o.m plattång i lådan. Bara en sån sak!

Hade på mig en klänning från H&M, brukar få frågor så lika bra att skriva det.

Vi tog ett glas innan middagen ute i den alldeles fantastiska trädgården. Där kör dom yoga på morgonen såg vi.

Alldeles ljuvligt är det i den där trädgården. Vi satt där och såg solen börja gå ned innan vi gick in för att äta. Man vill nästan bara ta av sig barfota och strosa runt där, så himla mysigt!

Missade helt att ta bilder på maten men vi åt så gott! Vi bara satt och njöt och plötsligt hade vi suttit i 2 timmar.

Måste visa dig det här skåpet! Överallt på hela hotellet i alla rum finns det skor man kan låna. Skorna tillhör Kristin som äger hotellet. Hon lånar ut dom gratis och det är inte vilka skor som helst. I vårt rum kunde man låna ett par Alexander MqQueen skor t ex. Hörde talas om ett Manolo Blahnik rum också. Dreglar…..

Tony njöt av ett bad när vi gick tillbaka till rummet. Jag och Milo öppnade chipspåsarna och låg i sängen och åt på dom.

På morgonen startade jag och Milo med ett bad. Alla ville såklart testa badkaret mitt i rummet. Sen var det frukost! Där fanns de största croissanterna jag någonsin sett! Vi satt länge där också och åt så vi rullade ut därifrån!

Efter frukosten checkade vi ut och sa hejdå till Bomans Hotell och Trosa för den här gången! Vi kommer garanterat att återvända snart igen. Såååå härligt!

I nästa inlägg ska jag berätta om vår Lördag!

Hörs snart igen!

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0533.jpg

Nästa inlägg

Ugnsbakade tomater med burrata

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x