Hur najs kan det bli?

Halloj igen!

Ja, nu tänkte jag fortsätta med vår helg vi hade. Jag och Tony har länge pratat om att testa SUP = stand up paddleboarding. Det ser superhärligt ut ju. I onsdags när Maria och Magnus var hos oss så föreslog dom att vi kanske skulle testa. Sagt och gjort, Maria bokade åt oss på SUP Stockholm.

Det var ju svinnervöst, jag är ju lite rädd för vatten dessutom så det var med skräckblandad förtjusning kan man säga. Vi var många som aldrig testat i den gruppen som vi var med i så det var ju skönt att man inte var en ”rookie” alldeles ensam.

Jag var en av de första som fick gå i. Man var lite skakis till en början men det gick rätt snabbt att få kläm på det. Alltså, det var såååå kul!

Vi satte ihop våra suppar och så satte vi oss och bara njöt ute på vattnet. Det var verkligen sååååå mysigt!

Tony och Magnus lyckades dessutom synka lite huvudstående på sina suppar. Så coolt ju!

Det här var verkligen något av det roligaste jag gjort, dessutom blev dagen en av de mysigaste på hela sommaren. Jisses så härligt alltså! Vi låg och guppade i vattnet i 2 timmar, kostade 270 kr. Många skrev till mig på Insta att dom köpt sina egna suppar och nästa sommar måste vi nog göra det med tanke på hur härligt detta var alltså. Det trodde jag faktiskt inte.

Efter suppen (inte en sån medicinsupp man kör upp i rumpen…. haha) gick vi till Orangeriet för att äta. Vädret var som när man är utomlands, sån där härlig värme fast det var sen kväll. Vi beställde in så god mat dessutom så det kändes som dagen inte kunnat sluta bättre!

Magen stod i alla hörn! Så vansinnigt gott allting, är du i Sthlm nångång kan jag varmt rekommendera Orangeriet.

Efter maten så gick vi till bilen och åkte hemåt. Såååå härligt. Jag är så oerhört tacksam för att vi alla kan umgås, vi pratade om det på kvällen också. Magnus tog upp att jag alltid varit så rädd för att han ska träffa någon som kanske inte kan acceptera att vi fortfarande umgås. Å så är det, jag har alltid varor lite bekymrad över det. Mest för att jag, Tony och Magnus gjort det så bra man kan efter en separation och att en ny människa kom in i barnens liv redan när de var 5 och 7 år gamla. Det kändes som vi alla var rädda om den relationen vi byggt upp. I början var det ju inte så, då var det kaos, olycka och jäkligt tufft så när vi till slut lyckades få ihop en vänskapsrelation så var den jäkligt värdefull för oss alla. Så ja, såklart jag var bekymrad över om den nya kanske inte skulle acceptera det. Det har aldrig varit några problem med Maria, hon är kanon på alla sätt! Hon är som vi på något sätt….. så glad att det är just hon. ❤️

Nu ska jag soffmyset här. Imorgon fyller jag år, en dag som jag älskar. Jag älskar ju att fylla år, jag gillar att fira att jag får fortsätta fylla år helt enkelt. Så imorgon börjar vi med hotellfrukost här i småstaden. Sen får vi se vad dagen bjuder på.

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Låter som ni hade en riktigt härlig dag. Nästa gång rekommenderar jag att ni testar Karlbergssjön. Mycket lugnare än vid Smedsuddsbadet.

https://www.surfbussen.nu/paddla-sup

Ligger mittemot Karlbergs slott, på Kungsholms strand. Ni kan även paddla genom kanalen ut mot Ulvsundasjön om ni vill ha lite mer öppet vatten.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Tack för tips! ❤️

Therese
Therese
3 years ago

Grattis till dig 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Tack snälla fina! 🥰

Img 0551.jpg

Nästa inlägg

Krämig lövbiffsgryta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x