Krama ut det sista!

Halloj!

Men åååååh vad jag kramar ut det sista ur den här sommaren, jag känner mig lite ångestfylld inför vad som ska komma. Det känns som sommaren blev ett avbräck från all verklighet med virus osv. Ja jag skrev ju om det häromdagen. Ska det bli en andra våg? Känns som jag tjatar hål i huvudet på Milo om att komma ihåg och tvätta sina händer och inte vara för mycket i ansiktet på sina klasskompisar men jag gissar väl att det kommer att hjälpa noll! Social distansering funkar tyvärr inte i skolan. Men, vi fortsätter hålla tummar för att vi klarar oss och om vi drabbas så hoppas jag det blir lindrigt för oss alla. ”Mellan” har ju haft det och förmodligen Thedde också men vi har klarat oss hittills.

Idag tog jag videomöte ute på bryggan. Det är en del möten nu för att sätta hösten. Mitt i allt planeras också min bakbok som kommer ut nästa vår, det ska bli så roligt så jag smäller av lite. Ska snart ta de första bilderna för att sätta känslan i boken, fotografen jag ska jobba med verkar hur bra som helst och har sååå bra koll.

Efter mitt möte så fick jag äntligen sätta mig för att äta lunch. Var så himla mysigt att bara sitta där i solen och njuta.

Nu har vi just landat i soffan, vi har varit och fikat hos svärisarna. Berättar mer om det imorgon. Ha en fin kväll!

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Blomkvist
Jenny Blomkvist
3 years ago

Jag har undrat är du ska göra en bok. Va kul! Grattis Nina! 🙂 Jenny

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny Blomkvist
3 years ago

Tack! Så roligt ska det bli! 🥰

Petra
Petra
3 years ago

Åååå va roligt med bakbok, du har helt magiska recept!

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
3 years ago

Taaaack snälla!

C
C
3 years ago

Åh, det var äntligen rätt mat-och bakbloggare som ska ge ut en receptbok! Köper aldrig kokböcker längre, men den här gången ska jag göra ett undantag. Använder mig ofta av dina recept här på bloggen. Grattis! Vad duktig du är!

niiinis
niiinis
Reply to  C
3 years ago

Åh tack! Så glad jag blir! 💕

Manuela
Manuela
3 years ago

Har köpt böcker av flera bloggare men aldrig fått en ”wow” känsla när jag väl fått hem dem.
Din bok kommer med all säkerhet vara topp-notch för jag älskar dina recept och blir aldrig besviken när jag lagar något ur din samling 🙂 Stort Grattis till dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Manuela
3 years ago

Åh vad roligt, tack för fina ord!

Img 3623.jpg

Nästa inlägg

Strama åt huden

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x