Strama åt huden

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj där!

Har just kommit hem efter ett videomöte på bryggan, så härligt att sitta där och äta en sallad.

Det kom en fråga:

På min Instastory tipsade jag om världens härligaste produkter till kroppen. Jag har provat massor nu och blir bara petigare och petigare med produkterna jag använder. Av att gå ned i vikt och av att bli äldre så förlorar man ju mycket av elasticiteten i huden. Det är det berömda collagenet som ger upp på oss ju äldre vi blir.

Så i första hans vill jag hitta en produkt som stramar åt lite trött hud, sen vill jag att huden ska bli len som en babystjärt, jag vill dessutom att det doftar fräscht och härligt och inte för mycket parfym. Det sista på min lista börjar bli mer och mer viktigt sen jag började tänka på att rena kroppen från så mycket skit som det bara går. Det man smetar in sig med påverkar ju också ska man komma ihåg. Jag är långt ifrån ren med produkter jag använder men med små små steg kan man ju påverka en del tänker jag. De här produkterna är naturliga, veganska och ekologiska. Alltså det bästa du kan ge din kropp.

Jag fick höra talas om ett par produkter från Maria Åkerberg för huden, de skulle tydligen vara helt outstanding och dessutom naturliga. Låter ju för bra för att vara sant men eftersom jag alltid letar bättre och bättre produkter så var jag tvungen att testa.

Här har ni dom! I kombination föryngrar det allra allra bäst, självklart funkar dom var för sig också men jag ville kolla hur bra dom var?

Nämen alltså! Jag är så galet nöjd! Allt är ”om fleek”! Doften, känslan, hur snabbt det sjunker in i huden, hur den får min hud att kännas osv. Sååå grymt!

Efter duschen så börjar jag med denna! Detta är ROYAL BODY OIL.

Img 0750 3.jpg

Detta är alltså en lyxig kroppsolja med eteriska oljor som gör såååå gött för huden. Doften är för det första ljuvlig! Fräscht och ”spa:igt”. Oljan stödjer kroppens egna skyddsfunktion och gör huden sååå len. Den är tunn och swoschar in i huden riktigt snabbt. Den hjälper celler att repareras så alla former av skador på huden mår bra av den här oljan. Vet ni att den även är bra för slemhinnor, och eftersom den är helt naturlig kan du spraya upp i muttis om du är lite torr där. Hur bra?

Efter oljan sen så smörjer jag mig med den här krämen. ROYAL BODY CREAM heter den. Det är lite som pricken över i:et skulle man kunna säga. Oljan och krämen verkar nämligen på olika hudlager varför de båda är perfekt att använda.

Den här krämen har samma läkande effekt som oljan, dessutom är de supereffektivt med att strama upp huden så du får spänst tillbaka. Jag märker verkligen skillnad! De här små små skrynklorna eller linjerna man kan se på huden liksom blivit mindre synliga sen jag började använda den här och så känslan när huden är sådär alldeles fantastiskt len. Ja men jag är såååå nöjd!

Hörs sen!

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Ingrid
3 years ago

Hej och tack för en fin blogg! Vet du något undermedel för en trött, medelålders hals?

niiinis
niiinis
Reply to  Ingrid
3 years ago

Åh! Jag hejar faktiskt en kräm som jag tycker hjälper, ska skriva om den. Kram

Malin
Malin
3 years ago

Hej Nina!
Jag använder oljan sen många månader tillbaka och den är underbar! Som du skrev så fungerar den även till underlivet vilket jag tycker är toppen!

Har du börjat än med Bobbys piller för håret ?

Ha det bäst!! Kram Malin

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Åh vad härligt att du också gillar! Jag tycker den är helt galet bra.

Ja jag har börjat, verkar funka jättebra!

Kram

Sarah
Sarah
3 years ago

Hej! Tack för tips! Men vad kör du för duschkräm innan?

niiinis
niiinis
Reply to  Sarah
3 years ago

Det är lite olika, men just nu kör jag Rituals mousse duschkräm.

Ann-Kristin sundvall
Ann-Kristin sundvall
3 years ago

Hej niiinis , smörjer du in oljan medans huden fortfarande är fuktig , Mvh Anki

niiinis
niiinis
Reply to  Ann-Kristin sundvall
3 years ago

Direkt efter duschen.

Img 0713.jpg

Nästa inlägg

Glödhoppor

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x